20-03-06

De thuisploeg

Zaterdag voor de fun eens meegedaan aan de thuisploeg op tv. Ik moet zeggen, het ging vlot en uiteindelijk een score van 17/20 behaald... SMSje verstuurd maar geen prijs gewonnen. Jammer.Gisteren plots telefoontje, nummer onderdrukt. Als er iets is wat ik haat, is het dat wel, maar schatje wist me toch te overtuigen om op te nemen. Bleek het "Ilse van de thuisploeg" te zijn met de vraag of we niet aan de voorrondes kon deelnemen, omdat we een van de hoogste scores hadden. Er volgde nog een hele reeks vragen: "Met wie heb je deelgenomen?" "Hoe komt het dat je zoveel hebt." "Heb je nog al aan quizjes deelgenomen" en tenslotte: "kan je je maandagavond of dinsdagavond vrijmaken voor de voorrondes." Kort antwoord: geen tijd. Tot zover mijn tv-avontuur. :)

12:20 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (5) | Tags: dagboek, thuisploeg, tv, quiz |  Facebook |

Commentaren

;-) ik heb met mijn ma via teletekst meegedaan en we kregen af en teo de boodschap dat we te laat hadden geantwoord wat niet klopte fukkers!! nu ja wij hadden toch alle smis lol

Gepost door: lord cms | 20-03-06

jammer dat je niet meedoet !
hebben ook zogezegd enkele keren te laat afgedrukt maar dat klopte ook niet want de teller was nog aan 't lopen, mss te vroeg gedrukt ... volgende keer beter.
groetjes

Gepost door: annelies | 20-03-06

Blijven proberen... Ik deed vroeger aan alles mee waar er iets mee te winnen was maar tegenwoordig met dat sms'en is dat verminderd vanwege 't feit dat ik aan een lichte vorm van Parkinson lijdt. De laatste keer had ik een aanval tijdens het reageren en mijn gsm kletterde op de vloer nog voor ik het antwoord had ingetoetst. En ge zult misschien peinzen, vraag dat aan familiehulp om uw toetsen in te drukken, maar peinsde gulle dat die daarvoor uit hun kot komen? Vergeet het! 't Leven is algelijk dikwijls een miserie.

Gepost door: urbain alpain | 20-03-06

de thuisploeg Leentje, ik had dezelfde score kunnen hebben maar mijn rode knop van de afstandbediening blijft soms haperen.

Gepost door: jean hellemans | 23-03-06

opnames hoi hoi,
wij hebben wél meegedaan aan de opnames van de Thuisploeg. Dit na hectische dagen van vooreerst meedoen voor de fun thuis voor de tv (17/20), een telefoontje op Paaszondag met nog heel wat vragen, een preselectie in Vilvoorde op Paasmaandag, gesprekjes, foto's, enz .. Wij waren helaas niet bij de laatste 3 ploegen, maar we hebben ons goe geamuseerd. Marcelleke is een supersympathieke, knettergekke vent !
Bedankt, de Thuisploeg !

Gepost door: San | 15-04-07

De commentaren zijn gesloten.