20-03-06

Intern onderzoek

Een paar weken terug is er een bepaalde hardware upgrade die ik begeleidde verkeerd gegaan. Geen probleem want uiteindelijk heb ik ervoor gezorgd dat alles weer gecorrigeerd werd, welliswaar met enige vertraging, maar so be it he. Alleen is er hier op heel wat reaktie gekomen en wil men onderzoeken wat er fout is gegaan. U raadt het al, iedereen haalt zijn paraplu boven en uiteindelijk wijst men naar mij als grote schuldige. Belachelijk en ik heb zoiets van "laat maar overwaaien." Niet dus, want nu begint ook John er zich mee te moeien. Hij heeft een soort interne review gestart. Rara wie dit onderzoek leidt? Juist ja Pamela... Mijn vermoeden is dat hij haar steeds meer op de voorgrond wil duwen ten koste van... Waardering voor al mijn harde werk? forget it.

16:23 Gepost door leentje in Pamela | Permalink | Commentaren (5) | Tags: pamela, dagboek, werk, intern onderzoek |  Facebook |

Commentaren

De wereld op uw kop en de herkenbaarheid. Daar ik hier nog maar een beginnend bezoeker ben ken ik John noch Pamela. Ik zal hier me dunkt trouwens nog heel wat moeten lezen om mee te zijn met de muziek. Wat mij wel vreselijk bekend overkomt is dat paraplusysteem. Gert u aan de kant als ze allemaal met hun umbrella gaan zwaaien. Zoekt dekking want de wereld valt op de kop van zij die het laagst staan. Naar wat ik eerder las heb je je werk perfect gedaan en weet je dat er je eigenlijk niks te verwijten valt. So, keep up your head, proudly!

Gepost door: Urbain Alpain | 20-03-06

Waar is Leen? Klinkt misschien als een rare vraag maar met wat ik gelezen op je blog heb acht ik je assertiever dan dit.
Misschien dat dit nog niet ver genoeg gevorderd is maar ik zou John toch wel wat meer weerwerk geven.
Tenzij je een andere job op het oog hebt natuurlijk...

Gepost door: Bart | 21-03-06

Uit eigen ervaring: Hoge bomen vangen veel wind!
Het is altijd vreselijk als je je op een bepaald punt bevindt, waar je helemaal niet wil zijn. Dat paraplu-systeem ken ik maar al te zeer en heeft mij ook al heel wat slapeloze nachten bezorgd. Eén ding is zeker: missen is menselijk, dus als je het gevoel hebt dat je toch op een bepaald punt even wat gefaald hebt (wat altijd kan...), dan is mijn ervaring dat je daar het best grif voor uitkomt.
Zeker als je ook nog eens kan aantonen dat je jouw eigen fout hebt recht gezet.

Gepost door: a-woman | 21-03-06

vandaag bedacht: Een Leen die zich zomaar aan de kant zou laten schuiven? Die ken ik niet. :-)
Of: je bent verandert, een beetje te veel, dan.
Groetjes,
karlo

Gepost door: karlo | 21-03-06

d hoi
leuke site heb je:
de mijne: http://animag.skynetblogs.be/
doeie

Gepost door: df | 21-03-06

De commentaren zijn gesloten.