21-03-06

Tegenaanval

De valselijke beschuldigingen van gisteren hebben me kwaad gemaakt, heel kwaad. Vandaar dat ik maar meteen in de tegenaanval ben gegaan. Heb tijdens de review meeting een overzicht gegeven van al mijn acties en telkens proberen uitleggen waarom ik dat zo heb gedaan. Alles netjes op papier gezet, tesamen met een stapel emails als bewijs. Gewoon omdat ik weet dat geschreven verklaringen duidelijker zijn en langer blijven hangen. Het werd een monoloog van een half uur, waarbij ik alle anderen de mond gesnoerd heb.

Tenslotte ook duidelijk gemaakt dat ik niet wens te reageren op de valse en kwetsende reakties van mr A en B (k heb ze met naam en toenaam genoemd, terwijl ze er zelf bij zaten) en dat ik hun verontschuldigingen verwacht. "I don't want to get into a blame culture." (weet niet hoe ik het moet vertalen) , vermits dit geenenkele toegevoegde waarde heeft. Afgesloten met een "Ik weet niet waarom ze valse verklaringen afleggen, ik ga me er niet druk in maken, want ik weet dat ik al het mogelijke heb gedaan om alles tot een goed einde te brengen. Ik weet dat mij niks te verwijten valt en verder wil ik me er geen woorden meer aan verspillen, ik heb belangrijkere zaken te doen dan dit."

Intussen ook mail gehad van John zijn baas:
Je hebt hartstikke goed werk afgeleverd....
Je bent een toffe meid en zeer, zeer, ZEER waardevol voor het team. Maak je dus niet te druk. Ik zal je altijd verdedigen.

MAW, t komt wel goed  :)  Alleen vind ik het jammer dat John me zo in de steek laten.

22:51 Gepost door leentje in Pamela | Permalink | Commentaren (2) | Tags: pamela, werk, intern onderzoek, actie |  Facebook |

Commentaren

Ah! Goed nieuws hé!
En nu heb je door die kwibussen nog eens de kans gehad om jouw waarde in de verf te zetten ook. Die zullen nu wel "bonen fretten" (zoals mijn grootmoeder zou zeggen).
Well done!

Gepost door: a-woman | 22-03-06

Work = War Hang in there, things can get better.

Gepost door: pieterbie | 23-03-06

De commentaren zijn gesloten.