22-03-06

Herinneringen

Na al dat werk is het weer tijd om het wat rustiger aan te doen. Ik kijk enorm uit naar volgend weekend. Schatje heeft een tripje gepland. Naar waar weet ik niet, geeft ook niet, want ik laat me graag verrassen. 
De voorbije dagen er een paar keer op uit getrokken met de fiets. Vandaag was het afzien, iets te veel wind. Daardoor achteraf ook pijn aan mijn oortjes, maar een warm bad op zo n moment doet wonderen, zeker als schatje er gezellig komt bijkruipen.
Zondag Genk onveilig gemaakt. We zijn richting Albertkanaal en het sluizencomplex gereden. Best lastig want het bracht een heleboel herinneringen naar boven. Een tijd geleden heb ik hier op het punt gestaan om de brug af te springen... en een tiental jaar terug... Toen stond ik er met mijn pa. Een typische zaterdagochtend uitstap was dat. Samen naar de boten kijken... Op de achtergrond de Ford waar ie gewerkt heeft. De treinen die vol auto's de fabriek verlaten... en dan achteraf ma die boos was omdat we te laat waren voor het eten. Pa die me aankeek met n blik van: "daar heb je haar weer." Ik die giechelde waardoor ma nog kwaaier werd... ( snif ) En nu, voorbije zondag, stond ik er met schatje, moeder van ons toekomstige kindje. Raar hoe alles verloopt, raar hoe we geen vat hebben op ons eigen leventje. In ieder geval, op zo n moment krijg ik het heel moeilijk. Gelukkig weet schatje wanneer ze haar mond moet houden...

Commentaren

*** ja diertjes kunnen ook ziek worden. heb er thuis ook 2
eentje met darmkanker en eentje die steeds een ontstoken kaak krijgt.
Maar worden goed verzorgt; zie dat dit bij jou ook zo is. liefs viv en het allerbeste met ou en de poes

Gepost door: viv | 23-03-06

Boten kijken Klinkt leuk en therapeutisch: boten kijken.
Speciale omgeving ook.
Hier alleen kleine onindrukwekkende kanalen, niets zoals het Albertkanaal. Leuk dat je die herinneringen kunt koesteren van uitstappen met jouw pa.
Dat verrassingstripje klinkt wreed leuk.
Ik kom terug om te zien wat het geworden is. In elk geval: veel plezier.

Gepost door: pieterbie | 23-03-06

boeboe Herinner me zo'n postje,. iets met wandelen met je boeboe-tje, die je droevig aankeek. zal het eens opzoeken... (voor mezelf dan, jij weet het nog wel denk ik hé??)
Groetjes, karlo

Gepost door: karlo | 23-03-06

Mss is geen vat hebben op ons leven wel onze enige redding. Maar je kan dan ook genoeg argumenten aanhalen om het tegendeel te verkondigen

Gepost door: Dafke | 24-03-06

Toevallig... ...heb ik dat vandaag nog op mijn eigen blog gezegd (in antwoord op een reactie)...
Life is what happens to you while you're busy making other plans... (John Lennon)
Enjoy the weekend! En aangezien ik dat nog niet gedaan heb : ook nog van harte gefeliciteerd met de baby die eraan komt!

Gepost door: Tientjuh | 25-03-06

Albertkanaal Zou je niet beter met je schatje in het Albertkanaal springen?

Gepost door: Kronenburg | 25-03-06

Zielepoot Wat bezielt je om leen zo aan te pakken. Niet iedereen leid een plat leventje. Ook al is leen een oud ventje met veel te veel fantasie, dan nog zijn er blijkbaar heel wat lezers die daar dagelijks in geïnteresseerd zijn. Hoe lang staat jou blogje al in de top 10. Heb je al eens een beetje porno geprobeerd om haar naar de kroon te steken. Stel dat Leen nu wel eens Leen is. Dat ze een meer dan normaal leventje leidt. Dat ze met haar intelligentie zich meestal behoorlijk weet te redden. Dat ze door haar meer dan normale intelligentie ook een beetje eenzaam is. Dat ze met haar schatje ongelooflijk veel geluk heeft. Dat ze misschien een beetje naiv is omdat ze gewoon is zichzelf wel te kunnen redden. Dat ze jou levensvorm misschien vervelend vind.
Is dat dan een reden om haar te kwetsen? Stel dat jij het grote gelijk aan jou kant hebt en beter bent dan de rest van ons, kun je dan niet gewoon een keertje wegkijken?
Leen vraagt toch niet dat jij 3 maal per dag gaat lezen wat er nu weer voor stoms op haar blog staat. Voor zover ik mij herinner lost ze de meeste van haar problemen niet op ten koste van een ander. Dat lijkt me al een reden voor een heilig verklaring.
Maar in jou geval maakt ze meer kans met een bak fletse pils vermoed ik.

Gepost door: Stefan-Jan | 27-03-06

De commentaren zijn gesloten.