27-03-06

Weekendtrip - Avignon

Drie dagen er even van tussen uit... Geloof me, we hadden het nodig. Enne, schatje heeft goed gekozen zenne. Alleen drie dagen is veel te kort he, zeker als je weet dat we tot in Avignon gereden zijn. Ik weet het: goed zot. Soit, genoten van elke minuut. Een paar honderd kilometer rijden lijkt ver, maar als je weet dat we twee babbeltrienen zijn, dan besef je dat het best wel snel leek te gaan.

Vrijdagavond blijven slapen in een heus kasteel in de Auvergnes (Monceau voor de kenners). En klein plaatsje waar eigenlijk niks te beleven is. Enorme bossen en daar middenin ons hotelletje. Ideaal voor een wandelingske, als het weer meewilt natuurlijk. 's Avonds genoten van een overheerlijk culinair etentje. Vier gangen, een heleboel wijn (en schatje deed voor 1 keertje vrolijk mee) en daarna een warm badje... En voor we het wisten was het nacht en lagen we in elkaars armpjes in te dommelen. Sweet dreams!

Zaterdagochtend redelijk vroeg weer op weg. Eindpunt van ons uitje was Avignon. Van kasteel naar een heus klooster, schatje kon onze verblijfplaatsen niet beter hebben gekozen. Ideale locatie om eens lekker te zondigen. lol. Soit, Avignon dus. Op zich een gezellig stadje met centraal (je kan er niet naastkijken) het pauselijke paleis. Ook al ben ik niet zo voor al die bezienswaardigheden, schatje heeft me naar binnen gesleurd voor een audio-rondleiding. En alsof dat nog niet genoeg was, moest ik ook de beroemde brug op, of wat er tenminste nog van over was.

De tijd vloog voorbij... zeker als je je zo amuseert he. Het klinkt misschien gek om zo even heen en weer te rijden, maar who cares? Ik vond het zalig enne... ik popel om er weer eens samen op uit te trekken... samen met ons drietjes. Gek, maar dat ongeboren prutske begint steeds een belangrijkere plaats te krijgen. Bij alles wat Lisbeth doet, heb ik zoiets van: "Voorzichtig zijn he schatje." 

23:25 Gepost door leentje in Reizen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: uitstap, auvergnes, reizen, avignon |  Facebook |

Commentaren

;-) zo much fun! veel plezier leentje!

Gepost door: lord cms | 28-03-06

* Gelukkig zijn!

Gepost door: urbain | 28-03-06

Idem :-) weg is weg zeggen ze bij ons :-)
of het nu een dagje, een week of een maand is, effe weg uit de dagelijkse sleur kan altijd wel deugd doen! Blij te lezen dat je genoten hebt!

Gepost door: Dana | 28-03-06

groetjes eens een bezoekje gebracht, leuke en aangename blog om eens door te wandelen! kom ook eens bij ons kijken.
groetjes
giliok

Gepost door: giliok | 28-03-06

zalig he! je hebt er precies goed van genoten, zulke leuke uitstapjes zouden er veel vaker moeten zijn vind ik.

Aan mijn figuur werken???? Welk figuur? LOL

Gepost door: Myst | 28-03-06

De commentaren zijn gesloten.