12-04-06

Bavianenland

Het leek een normale rustige werkdag... tot de MSNetjes uit India toestroomden.

There is some problem in Bangalore now! Some famous personality has died. So crowd is acting mad. We have been advised to go home. So planning to leave now. You know how social elements are! They r going on rampage!!! Will leave now and not come tomorrow!!! Bye.  En weg was ie, nog voor ik kon reageren.

Even later een ander Indier : I am leaving now. Emergency in the city. An actor died. Problems. They do not allow us to ride bike. They disturb public transport and burn busses... Sometimes it happens like this here.

Na wat navraag te hebben gedaan, bleek het te gaan om de dood van Kannada Rajakumar, een heel bekend Bollywood acteur. Hij stierf op 78 jarige leeftijd als gevolg van n hartaanval.

Soit, gevolg is dat we nu niemand meer hebben om onze systemen draaiende te houden. Heel betrouwbaar, die goedkope werkkrachten. Da's al de derde keer op een paar maanden tijd dat ze ons zoiets lappen. Eerst bomalarm, daarna n 'terrorist attack' en nu dit.

16:56 Gepost door leentje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (10) | Tags: actualiteit, werk, india, bavianen |  Facebook |

Commentaren

Amai Dat is toch niet te doen he... Zeker in een business als die van jou moet je op iedereen kunnen rekenen. Ik vind dat dit echt alles tart!!! Wat zegt het management ervan...?

Gepost door: Geertje | 12-04-06

tja als een bedrijf diensten naar India verplaatst, dan weten ze dat dan kan gebeuren he. Je kan moeilijk de cultuur van een land gaan veranderen omdat je daar een deel van je bedrijf hebt zitten he, onze westerse arbeidscultuur is niet heilig. Dus ik geef die Indiers groot gelijk, de fout ligt toch vooral bij het management, niet?
Nu ja, hopelijk ben jij er weer niet het slachtoffer van, want jij hebt daar niet voor gekozen he... Maar zo gaat het vaak he, de managers maken een keuze en het personeel kan de brokken lijmen...
Of lul ik nu uit mijn nek, lol?

Groetjes!!!

Gepost door: Josie | 12-04-06

Bangalore Je werkt toevallig toch niet voor Philips?

Gepost door: wereldkeuken.be | 12-04-06

. damn! Bezoeker 199.993!!

Gepost door: karlo | 13-04-06

Of hoe de werkelijkheid soms de fictie overtreft... Bollywoodacteur legt Indiase tak van Shell plat... dat verzin je toch niet!? Anyways, sterkte ermee!

Gepost door: Tientjuh | 13-04-06

Kannada Ma da kan na toch nie!!!! ;-)))) In sommige landen is alles mogelijk blijkbaar.

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 13-04-06

pasen Ik wens je een heel fijn weekend toe
dikke knuffel

Gepost door: zonnetje | 14-04-06

Helemaal bijgelezen... en heel wat dinges gezien....

dat doopsel : een goei keuze vind ik...
inderdaad achteraf kan hij/zij nog doen wat ie wil
btw toffe nonkel pastoor blijkbaar... er zijn er genoeg andersdenkenden....

Gent : een heel mooie stad
maar met een speciale mentaliteit onder zijn bewoners
en anderzijds : Limburger zijn inderdaad socialer...
ondervinden we oon bij een zeer gioed bevriend koppel
in Rijkel bij Tongeren : heel fijne open en meelevende mensen...

Geniet alvast van dit hopelijk ook voor jou lange paasweekend

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 14-04-06

Het nieuws voor het in de gazet staat: Leve de weblogs! Hier de vertraagde versie van het Nieuwsblad:

NEW DELHI - Bij de massahysterie na de dood van de Indiase filmster Rajkumar zijn acht mensen om het leven gekomen. Honderdvijftig anderen raakten gewond. Dat heeft de politie van de Zuid-Indiase metropool Bangalore bekendgemaakt.

Duizenden Indiërs schopten donderdag wild om zich heen omdat het sportstadion werd afgesloten waar de immens populaire acteur lag opgebaard. Ze wilden hem nog een laatste groet brengen, maar mochten het gebouw niet meer in.

Woedend vielen ze politieagenten aan, wierpen met stenen en zetten autobussen in brand. De politie gebruikte wapenstokken en traangas om de menigte uit elkaar te drijven. Daarbij vielen acht doden, onder wie een agent.

Heel de Zuid-Indiase stad Bangalore rouwde gisteren om de overleden filmster. De meeste winkels en bedrijven bleven dicht en de straten lagen er verlaten bij. De 77-jarige Rajkumar stierf woensdag na een hartaanval. Hij stopte met acteren in het midden van de jaren ’90, maar bleef razend populair bij de bevolking.Mja, als ik dan ergens (redelijk) ver van huis zou werken zou ik toch niet zo zeker meer zijn van mijn trein naar huis etc...

Gepost door: liza | 14-04-06

Mooi toch Ik lees dit verhalen altijd met veel plezier. Hoe rotter de dienstverlening in die apenlanden hoe beter. Op den duur zullen de cententellers er wel achter komen dat ze duurder uit zijn door alles naar die achtelijke landen te verplaatsen. Een grote NL bank is er al achter, mischien wordt Shell ooit ook wakker.
De helpdesk van onze "systems-services-provider" is ook naar een oostblok land verhuisd. Kan ik alleen nog in het Duits of een soort "Herr Flick" Engels geholpen worden. Zelfs z/OS moet ik spellen. We hebben al gedreigd ons contract op te zeggen.....

Gepost door: Kees | 17-04-06

De commentaren zijn gesloten.