26-04-06

Het spijt me

Tijd voor een korte reaktie denk ik. Ik voel me er een beetje toe verplicht na al die commotie van de voorbije dagen. In ieder geval wil ik het sereen houden, uit respect voor de personen over wie dit berichtje gaat. Wat gebeurd is, is gebeurd. Betreuren doe ik het, niet omwille van wat ik al dan niet gedaan heb, maar wel vanwege de gevolgen: mogelijk een gebroken relatie. 1 ding weet ik zeker: ik kan Lisbeth nog altijd recht in haar ogen kijken.

Iedereen wordt wel eens verliefd, da s normaal. t Is alleen wat je met die gevoelens doet he. Als je t rationeel bekijkt, heb je drie mogelijkheden: 1) elkaar negeren, 2) met elkaar naar bed gaan of 3) een middenweg zoeken. Wij hebben gekozen voor de middenweg. Een soort balanceren op een dun koord. Dat beseften we beiden. We hebben afspraken proberen maken, een grens proberen trekken: tot hier en niet verder. We hadden beiden al een relatie en wilden onze partners geen pijn doen.

De weken die volgden waren zalig. Elkaar aftasten, flirten en virtueel knuffelen. We wisten dat we elkaar niet irl zouden zien, omdat het dan uit de hand zou lopen. n Concrete afspraak zou pas volgen als we onze gevoelens onder controle hadden...

Goed, we beseften niet echt dat we fout waren, dat het te ver ging. Ik heb het meisje haar partner enorm pijn gedaan en daar heb ik spijt van. We hadden beter moeten weten, maar daar is het nu te laat voor. Ik hoop alleen dat de brokken voor haar nog te lijmen zijn, ik zou het me anders nooit vergeven.

In ieder geval weet ik: ik had het Lisbeth van in t begin moeten vertellen, "schatje, ik heb een meisje leren kennen en ik ben er verliefd op". Ik weet dat ze me tijdig had bijgestuurd... maar ja... Soit, wat gebeurd is, is gebeurd en dat kan ik niet meer terugdraaien. Schatje heeft op een schitterende manier gereageerd en ik weet: dit nooit meer.

Meer ga ik er niet over zeggen, omdat ik de situatie niet erger wil maken...

22:59 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

** Van fouten maken leer je...en je hebt er spijt van...je hebt weer wat bijgeleerd. liefs viv

Gepost door: viv | 26-04-06

positief bekijk dit inderdaad eens langs de positieve kant. 'k geef toe het is een eind om, maar je vind het wel: je hebt er iets uit geleerd. Misschien ten koste van anderen, maar jij draagt volgens mij de verantwoordelijkheid voor 'n ander zijn/haar relatie niet (dat zei ik al hé). En Lisbeth: schitterend hé?
take care,
karlo

Gepost door: karlo | 27-04-06

Ik ben blij dat je sorry zegt Dag Leen, Ik ben blij dat je je excuses geeft voor wat je deed en ik ben vooral blij dat mijn lieveke inziet dat het verkeerd was en ze me van in het begin moest ingelicht hebben. Ik zit met heel veel verschillende gevoelens en ik voel ook dat ik nu een beter leven met mijn lieveke zal hebben. Dat zal misschien wat raar overkomen maar misschien moet ik wel blij zijn dat ik wakker geschud werd? Toch wil zo geen voorvallen meer want er eindigt altijd iemand gekwetst.

Gepost door: anja | 27-04-06

tüzige tutti! fress aml ein Döner!

nee, mooi geegd leentje
ja ik ben gisteren anar een duits-tukse maffe komedie gaan zien "kebab connection" dus ik spreek de hele tijd van dat cool duits met turkse invleoden lol

Gepost door: lord cms | 27-04-06

Toch maar oppassen Ik denk dat je voor je zelf nog steeds je eigen geluk niet kan accepteren (mischien er zelfs bang voor bent) en dat je daarom probeert om alles op zo'n manier kapot te maken. Zolang je dat niet van jezelf ziet zal je steeds dit soort desctructie acties blijven ondernemen. Dat verliefdheid je overkomt is dikke zever, je moet het echt wel toelaten (zeker via het internet). Gewoon een slap excuus voor vreemdgangers.
Awel dat was dan mijn mening als amateur psycholoog.

Gepost door: Kees | 27-04-06

Gekwetst Ik leef enorm mee met je schatje. Wat een schatje moet ze zijn. Zwanger en al en dit er nog bij. Hoewel ze zo fantastisch heeft gereageerd vraag ik me af wat er door haar heengaat nu...

Gepost door: ingstje | 28-04-06

Moeilijk voor mij om dit te beoordelen ik doe het dus niet maar wens je nog veel liefde en levensvreugde toe. Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 28-04-06

De commentaren zijn gesloten.