02-05-06

Sound of silence

Het geluid van de stilte is ondraaglijk. Lisbeth haar droevige ogen, mijn gestaar in het oneindige... ook al heb ik beloofd om er met haar over te praten, het doet te veel pijn. Ze heeft recht op duidelijkheid maar op veel vragen, weet ik geen antwoord: "Waarom?" "Wat heb ik verkeerd gedaan?" Onze relatie was perfect en toch had ik er niet genoeg mee. Hoe het beter moet? Geen idee. Wat ik wel weet: mijn lieve meid heeft zich de hele tijd weggecijferd. Ik ik ik was het belangrijkste. Schatje verdient beter. Het wordt tijd dat ik wat meer aan haar ga denken. Ook zij heeft gevoelens en niet ik ben het slachtoffer, zij is het!

Schat, ik hou van je... We komen er wel!!!

22:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hoe vaak wil je nog sorry zeggen? als excuus voor je eigen gedrag?

Gepost door: eefje | 03-05-06

@Eef Zo vaak als nodig. Ik denk niet dat jij in de positie bent om over ons te oordelen...

Gepost door: leen | 03-05-06

Silence You will find at the end of the journey (a long way to go) a poem about SILENCE (in French) and I promise you it will be unbeatable! By the way I like your blog. Alien3771

Gepost door: Alien3771 | 03-05-06

dat was niet bedoeld als oordeel.
het ging mij erom jezelf eens te vragen: waarom moet ik elke keer "sorry" zeggen? en wat is dat dan nog waard op een gegeven moment, als je het voor de zoveelste keer zegt...

Gepost door: eefje | 04-05-06

eindelijk kom je nu eindelijk tot de conclusie dat je partner het slachtoffer is?
Heb je dan altijd in deze situatie aan je zelf zitten denken

Gepost door: www | 04-05-06

Dat vind ik straf Lieve Liesbeth, als je niet wilt dat mensen oordelen dan moet jij of je vrouw ook niet je hele vuile was buitenhangen éh!

Jullie zeggen jullie mening, wij doen hetzelfde. Het staat hier zwart op wit geschreven en op het web voor een reden zeker?

Nadat ik dit hier allemaal gelezen heb is mijn mening het volgende:

Leen, je ging te ver. Je bent getrouwd, er is een kind op komst. Je had beter moeten weten en je dacht enkel aan jezelf op dat moment.
Jammer genoeg, c'est la vie. Het gebeurt, mensen worden verliefd al zijn ze stapelgek op de persoon met wie ze hun leven delen. Shit happens.

De volgende keer: zelf controle. Je hebt precies een fem vrouwke thuis zitten dat alles voor jou zou doen. Potverdorie, ze verdedigt je zelfs tegen andere mensen terwijl ze even goed haar spullen had kunnen pakken.

Het overkomt de beste. Natuurlijk zal er altijd wel iemand zijn die ons hart net dat beetje sneller doet slaan. Iemand die ons eventjes uit de monotonie van ons leventje doet weg vluchten. Wat je moet weten is dat het slecht dat is: een fantasie. Je hebt die vrouw zelfs nooit ontmoet!
Leen het is fantastisch dat jullie er zo hard aan gewerkt hebben en indien het toch nog de kop mag opsteken: back off.

Liesbeth: Je bent zwanger, je bent emotioneel, het had jamais de la vie mogen gebeuren. Zoiets doe je gewoon niet. Toch wil ik er op nadrukken dat er helemaal NIKS is gebeurd tussen die twee. Wat chatten, wat flirten, dichter naar elkaar toegroeien. Waarom? Tja, wie zal het zeggen?
Zulke dingen mogen niet maar het gebeurt wel helaas. We zouden anders geen mensen zijn. Bodemloze vatten vol emoties.

Wat ze deed, het blijft bedrog.
Toch bleef het allemaal bijzonder onschuldig. Jullie hebben er waarschijnlijk talloze gesprekken over gehad. Ik denk dat de tijd nu gekomen is om verder te kijken. Uit te kijken naar de geboorte. De start van een nieuw leven want een baby, geloof me, het is gelijk alsof er een bom ontploft in je relatie. Het is iets heel mooi wel. Neem het van mij aan.

Volgens mij hebben jullie nu wel het strafste gehad. Ach, wie weet zal het nog wel eens gebeuren. Misschien ben jij het de volgende keer wel Liesbeth wiens hart wat sneller gaat slaan omdat iemand je net dat beetje meer aandacht geeft dat je op dat moment nodig hebt?
Laat het over je heen waaien.
Probeer nu te vergeten en te vergeven.
Het is voorbij.
Ze is bij jou toch?

Liefs,

Josien

Gepost door: Josien | 09-05-06

De commentaren zijn gesloten.