05-05-06

Een nieuwe start?

Laat ik eens over iets anders schrijven... Met dat voornemen ben ik aan dit postje begonnen, maar nu 30 minuten later, zit ik nog steeds naar een leeg scherm te staren. Weet je, ik zou dolgraag weer doorgaan met ons normale leventje, maar telkens weer wordt je herinnerd aan wat er gebeurd is. Logisch ook natuurlijk.
En toch heb ik een boel om te vertellen. De verbouwingen die eindelijk afgelopen zijn: keuken met kookeiland, grote glaspartij achteraan en ruimere woonkamer... we zouden dolblij moeten zijn. Maar nu doet het er precies niet toe.

Vandaag en morgen voor een keertje in Den Haag gebleven. Schatje is meegereist en daar ben ik blij om, ook al is het waarschijnlijk om mij te controleren. Van werken is er niet veel gekomen vandaag. Kan moeilijk anders als je iedereen in strandkledij de tram ziet opstappen. Na het werk dan ook een fikse strandwandeling gemaakt en daarna het balkon op. Jammer van de sterke wind, anders was het perfect geweest. Bedoeling was om eens goed te praten met het andere koppel, maar op zo'n moment liet natuurlijk weer de internetaansluiting het afweten. AAAARG.

Oh ja, heb ik al verteld over de tickets voor Pearl Jam (30 augustus) die we gekocht hebben? Gek, maar het gaat ons eerste optreden worden dit jaar. Nie echt belangrijk? Soit. Dan zal ik ook maar zwijgen over mijn vier

nieuwe cdtjes? Neil Young (Decade) / Sonic Youth (Dirty) / Iron Maiden (Number of the beast) / The streets (A grand don t come for free). Of over mijn nieuwe t-shirtjes en rokjes? ... Ja ik weet het, als ik me slecht voel ga ik shoppen, net als iedereen zeker?

Agenda :
04/05- Den Haag (zon !!!! en strand )
Verder niet echt plannen vrees ik...

CD : Neil Young - Ragged Glory

Related links :
Neil Young - Ragged Glory 
Corpse Bride 
Interview: The Streets

00:01 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

gek antwoord ik ga niet shoppen als ik me slecht voel :-), eerder beginnen zagen tegen ieder die het wil horen.
toch, niet gek, groetjes,
karlo

Gepost door: karlo | 05-05-06

shoppen Shoppen is een van de beste therapien!

Gepost door: zonnetje | 05-05-06

De commentaren zijn gesloten.