10-05-06

Life goes on

Tijd om een hoofdstuk in mijn leven af te sluiten en weer verder te gaan met onze alledaagse bezigheden. Ik heb het hier over de gebeurtenissen van voorbije weken, als dat nog niet duidelijk mocht zijn. Al bij al is alles uiteindelijk vrij goed afgelopen voor ieder van ons. Het resultaat van de vele gespreken en het besef dat het al bij al nog erger had gekunnen.

In ieder geval is mijn relatie met Lisbeth er niet slechter door geworden. Ze vergeeft me wat er is gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet onder geleden heeft he. Het deed haar pijn te merken dat ik bepaalde dingen voor haar verzwegen heb en dat woog eigenlijk zwaarder dan de feiten zelf.

Uiteindelijk kunnen we de klok niet terugdraaien en moeten we verder met ons leven. Genieten van de alledaagse dingen samen. Vroeger had ik het gevoel dat we naast elkaar leefden. Ieder had zijn eigen wereldje: ik mijn werk en mijn daagjes in den Haag, Lisbeth haar bezigheden thuis. En als we samen waren, dan was dat best gezellig hoor, maar toch... Nu heb ik de indruk dat onze werelden aan het versmelten zijn: schatje interesseert zich in mijn werk, heeft contact met mijn vrienden, ze kan het enorm goed vinden met Pamela en gaat overal met me mee. Zelf probeer ik zoveel mogelijk vrij te krijgen om nog meer en vaker bij haar te zijn. Gewoon praten over vanalles en nog wat, knuffelen, in haar oogjes kijken, een fietstochtje maken, babynamen zoeken, ... Kortom: ik besef nu meer dan ooit dat ik het leventje heb waar ik vroeger alleen maar van kon dromen... Eind goed al goed?

23:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

realistisch dit overwinnen zal jullie band ongetwijfeld op de proef gesteld hebben, en uiteindelijk meer zekerheid geven, maar het komt nog wel eens boven drijven, denk ik hoor...
Succes, in ieder geval, en heel blij te lezen dat jullie er uit raken.
Groetjes, veel liefs,
karlo

Gepost door: karlo | 11-05-06

Ik zou dit.. .. geen einde noemen, maar juist een nieuw begin.

Gepost door: Mystic Flower | 11-05-06

Lets hope... Maar niet te rap victorie kraaien...
Als je op je lauweren rust, loopt 't mis.
Aan 'n relatie moet je blijven werken ook al is het perfect... Ik mispak me daar véél te vaak aan.

Gepost door: Daphné | 11-05-06

De commentaren zijn gesloten.