18-05-06

Even reageren

Even reageren op het anonieme postje bij vorig bericht:

waarom...
... geen reactie over de situatie in Antwerpen???? Niet belangrijk genoeg. Bij de parijse rellen had je toch een zeer duidelijke mening... Afknallen dat gespuis.... En nu??? Niks? Beetje zwak vind ik

Simpel antwoord: 1 ) Omdat op dit moment die Nazi-beul voor mij belangrijker is. Mjn leventje speelt zich af op die ene vierkante kilometer in Gent. Al wat daarbuiten valt is niet echt van belang. Het klinkt cru, maar als ik mij elk maatschappelijk probleem moest aantrekken, dan zou ik maar n klote leventje hebben he.  2 ) Het betreft hier een psycho jongen die een paar medemensen afknalt. Niets meer en ook niets minder. Het is heel erg wat er gebeurd is, maar daaruit concluderen dat de situatie in Antwerpen onhoudbaar is, da is wa overdreven he. 3 ) Als ik hier iets over schrijf dan moet ik eveneens een berichtje maken over de mp3 moord, die ene vrouw die op dit moment in Brussel verkracht wordt, de overval op n juwelier die de komende nacht gaat plaatsvinden en Louise die op het punt staat haar man te verlaten. Ik  bedoel maar... 4 ) Ik schrijf waarover ik wil schrijven. Belangrijkste reden.

Links :
CD - Bloc Party - Silent Alarm (2005)
Ipod Nano
Da Vinci Code - Trailers and clips

00:02 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Alé Laat je toch niet verleiden tot reacties op zo'n stom berichtje. Al moet ik bekennen dat ik dat ook regelmatig doe hoor :)
Wat een belachelijke vraag is dat nu. Langs de andere kant Leentje: dat wil alleen maar zeggen dat "waarom" jouw mening op prijs stelt. Meer nog: hij kijkt er smachtend naar uit. Flatterend toch? ;)

Gepost door: a-woman | 18-05-06

Reactie Eventjes de puntjes op de i zetten he... En een beetje interactiviteit vind ik best leuk. :)

Gepost door: Leen | 18-05-06

volkomen gelijk maar was wat ontgoocheld omdat ik inderdaad voor de rest een fervent lezer ben van je blog en je leventje zeker de moeite waard vind. Maar het verwondert me soms dat je heel veel openheid vraagt - en terecht - voor je anders-zijn. En ben de eerste om je dat de geven maar dat je soms weinig begrip toont voor het anders-zijn van andere mensen (en dan nog te zwijgen over je politieke voorkeur en je pro-bush-zijn). Maar dit allemaal terzijde : want voor de rest heel veel respect voor u. Doe mijn klak voor u af.... en keep on rocking baby. Kom je misschien nog wel eens tegen op pukkelpop want wat je muzieksmaak betreft, niks dan lof!!
Nu genoeg gezwijmel en mouwvegerij. Het ga je goed!

Gepost door: anoniem | 18-05-06

De commentaren zijn gesloten.