23-05-06

Een fijn begin voor een nieuwe week... NOT !!!

You pretend you're high
You pretend you're bored
You pretend you're anything
Just to be adored
And what you need
Is what you get

Het zal je maar overkomen, je publiceert een redelijk triestig berichtje en dan komt een of andere asshole een nietszeggende reaktie posten: "Een fijn begin voor een nieuwe week...". Kan het nog taktlozer?

Eigenlijk mag ik het me niet aantrekken. Ik weet dat de blogwereld vol mensen zitten die slechts aan 1 ding denken: hun tellerke. En daarvoor doen ze alles, neem dat maar van me aan. Op een half uur tijd 80 blogjes bezoeken en overal hun "handtekening" achterlaten. En dan de volgende ochtend kwijlend naar de top30 zitten staren... Mensen, bedenk 1 ding: Waar zijn jullie mee bezig???

Links :
SPAM, wat moeten we er mee?
Nieuwe namen Pukkelpop
Doorschijnend politie-uniform... This must be Holland
De Da Vinci Code: Interview Tom Hanks

11:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

idd ik heb er mij ook al aan doodgeërgerd... :s

Gepost door: Anne | 23-05-06

ik kom je even bedanken voor je reactie op mijn blogje :-) Doet deugd om te weten dat niet iedereen in deze wereld zwart-wit denkt :-)

En hopelijk komt je week toch nog in orde :-)
knuffel!

Gepost door: RedRose | 23-05-06

vele hartelijke groeten ! Een leuke dag gewenst !!!
Kom jij dan ook eens op mijn blogje ???
Ja hé, doen !!!
Daaaaaag !

Gepost door: Asholleken | 23-05-06

reactie lees ik hier weer een klein blog gevechtje?
Jeetje toch... weetje ik ken Leen toch al een tijdje en blijkbaar is het voor sommige moeilijk te bevatten dat mensen hun hart luchten op hun eigen blogje, leentje lucht haar hartje, en dat ze soms schommelt met gevoelens, so what!
Meis ik schommel ook vaak met emoties maar trek je niks aan van die reacties die nergens op slaan, blijkbaar niet eens bericht gelezen maar alleen om te promoten!
dikke knuffel

Gepost door: zonnetje | 23-05-06

En dan ... vragen mensen zich af hoe het zo ver kan gekomen zijn dat men elkaar gewoon begint omver te schieten. Het is zelfs niet toegelaten om op je eigen blog je eigen gedacht, gevoel, mening te zetten ... waar dan wel?

Gepost door: promske | 24-05-06

Hi leentje ja, leuk is anders, liefs viv

Gepost door: viv | 25-05-06

hajaah ! (karaté-kreet) Dag leen,
het zit werkelijk diep hé, die ergernis tegenover dat tellerke. Maar waarom plaats je dan zelf een teller, en dan nog bovenaan de pagina. Toch niet omwille van esthetische redenen?

Ik vond je reactie wel fijn op de "vriendelijke groetjes" van 'moetje'. Beste remedie tegenover dat soort zaken is er simpelweg niet op in te gaan. Dergelijke bezigheidstherapie is toch van korte duur.

Ha ja, ik heb mijn linkje niet geplaatst gezien mijn tellertje toch op springen staat en je mij toch wel kent - althans dat is mijn ijdele hoop.
;)

Gepost door: dave | 25-05-06

tellerke Nee Dave, je ziet het verkeerd: het ergert me dat voor vele mensen die teller het ultieme en enige doel is. Kijk, ik doe rustig mijn ding, zonder me iets van de rest aan te trekken. Of ik me er populair door maak of niet, I don't care. Maar als je wilt dat ik die teller er af haal, no problem hoor. :)
Het uitgangspunt van dit berichtje was: als iemand elke dag een hele lijst blogjes afloopt met als doel reclame te maken voor zijn/haar eigen blog en dan niet eens leest wat er op die andere blogjes staat, waar ben je dan mee bezig?

Gepost door: Leen | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.