26-05-06

Verstikkend verlangen

Tomorrow is a long long time
if you're a memory
Trying to find peace of mind
Spirit come back to me,
Give me strength and set me free
Let me hear the magic in my heart

"Let love rule" zong ooit iemand. Maar vergeet wel niet: "Too much love will kill you" en het is net dat wat me overkomt. Diep binnenin me woedt er een strijd tussen mijn emoties en mijn verstand. Het vreet al mijn energie op... Wanhopig wordt ik er van.

Nee, verliefd ben ik niet. Dat kan en mag niet. Ik heb haar gewoon graag, dolgraag... I love the way she walks, I love the way she talks, I love the way she moves, she moves me... Ze is zo behulpzaam, ze lacht zo lief. Ze is zo puur en onschuldig. Ze bloost van verlegenheid. Ze is mooi, bloedmooi. Perfect gewoon. Ik verzin steeds meer redenen om bij haar te kunnen zijn. Vrijaf hebben is hel. Ik wil naar Nederland... nu... Ik wil haar. Ik wil haar als mijn beste vriendin. Ik wil haar opeisen, ik ben jaloers als ze met iemand anders praat. Ik vind het fijn om samen te praten, lachen, grappen, fun maken.

Ik ben bang... bang dat het weer verkeerd afloopt. Ik wil haar als mijn beste vriendin, maar ik ben bang dat ze me niet moet. Bang dat ik haar verstik... Waarom is het allemaal zo moeilijk?

Links :
Etentje Los Tropicos (Antwerpen)
Mijn laatst gekochte CDs

11:31 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

)) een serieus stuk moeten bijlezen....ja, gevoelens hé...wat moet je daar soms mee aanvangen?? Pfff wie kan daar op antwoorden??
Zeg Leentje, in geen honderd jaar zet ik mijn link op uwen blog, zijde gij een felle jong! (lol) Wel, I like the way you talk, moesten er veel meer op die manier doen...
veel groeten en alles raakt wel opgelost, maar wanneer???

Gepost door: dingske | 26-05-06

misschie n is het gewoon het onbereikbare? Misschien komt het gewoon omdat je een "gesettled" leven tegemoet gaat? Vrouwtje, huisje, tuintje en ... kindje. Je gaat je settelen meid en ik denk dat je een beetje een "paniekaanval" krijgt.
Als je je vorige posts leest, lees ik alleen maar hoe graag je je vrouwtje ziet, hoe hard je uitkijkt naar de komt van 't kleintje ... een leven met z'n drietjes opbouwen. Iets stabiels.
Maar ... niets weerhoudt je ervan om een vriendschap uit te bouwen met die meid. Gewoon, kalm aan, eerst een collegiaal praatje maken, leer haar wat beter kennen ... mss is ze helemaal niet zo perfect als dat je wel denkt. Wat kan ze nu tegen vriendschap hebben? Vrienden heb je nooit genoeg en goede vrienden daarintegen zijn heel schaars!
Kalm aan doen meid, stap per stap, dag per dag. Weet wat je hebt, wat je toekomst je brengt en beschouw het onbekende & onbereikbare niet als een ideaal. Je komt er wel.
Dikke kus,
Promske x

Gepost door: promske | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.