31-05-06

Freedom of speech

“There is no real freedom of speech because when you say something other people have the right to react. If you say something negative about a company, you may get sued. If you say something to a dude that you don't like, he might punch you in the face. So it's not really the type of freedom you might first think it is, because other people have a right to react to what you say. So, there is freedom of speech but you have to watch what you say."  Dit als reaktie op de discussie vandaag met Dave. (zie hier voor meer)

Ooit stond ik op het punt te stoppen met bloggen. Ik voelde me er niet meer goed bij, vond het allemaal zo saai geworden. Uiteindelijk heb ik er eens goed over nagedacht en ben ik vrolijk doorgegaan. Ik ben best tevreden met de manier waarop nu, al lijkt er niet veel veranderd. Het zijn de kleine details die het hem doen.

Ik hou van de quotes of lyrics aan het begin van een blogje omdat die de juiste sfeer weergeven. Ik probeer het zo veel mogelijk interactief te houden door af en toe eens dieper in te gaan op een of andere reaktie. En ik ben best tevreden over de linkjes op het einde. Zij vertellen meer over de dingen die me echt bezighouden.

Ik heb ferm gesnoeid in het aantal blogjes en heb er uiteindelijk drie overgehouden. Dit dagboekje, mijn muziekblogje en mijn fun-files (waar ik al mijn interesse kwijt kan, zonder dit blogje er te veel mee te belasten).

 

Het feit dat ik openlijk zeg wat ik denk, zorgt dikwijls voor hevige reakties, maar ik ga echt niet mijn mondje houden. Nog maar eens herhalen: ik blog voor mezelf en niet voor anderen. Zolang ik me er goed bij voel ga ik door... simpel, niet?

Links :
De nieuwe skynet-communicatieverantwoordelijke en de hele discussie daar rond
Stoppen of doorgaan
Film: Lost in translation
Pedofielenpartij in Holland
Mijn playlist

21:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

:-) proficiat met je vermelding op de startpagina van de blogs
goeie nacht!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-05-06

idd dat heb je goed gezien... Ik blog ook voor mezelf...En die film 'Lost in translation', die was echt wel super!

Gepost door: Anne | 01-06-06

way to go girl Hoge bomen vangen veel wind, dus niet schrikken en kwaad zijn als iemand een andere mening heeft he. Wel correct erop ingaan, dat is wat dialoog plezant maakt.

Gepost door: dinges (den andere) | 01-06-06

Zolang ik me er goed bij voel ga ik door ... that's the spirit!
We zullen allemaal wel eens aan stoppen gedacht hebben ... of denken, zeker?

Gepost door: dinges van wezienwel | 01-06-06

Girrrrrrl power You Go girl!
xxx

Gepost door: zonnetje | 01-06-06

Super! En mag ik ook misschien even vermelden dat ik wel bewonder hoe jij het hier allemaal kan neerschrijven!
En natuurlijk moet je het bloggen ook alleen maar helemaal voor jezelf doen! Ik heb er niet altijd evenveel tijd voor (en heb ook best al wel gedacht om te stoppen) maar ben toch nog steeds blij dat ik op mijn blogje terechtkan om alles uit mijn systeem te gooien!
Way to go!

Gepost door: Dana | 01-06-06

keep on doing this good job bloggroetjes

Gepost door: willy | 01-06-06

hallo leentje een fijne en aangename kennismaking met dit blogje hier.
ik kom zeker terug, groetjes vanuit Dilsen, Nancy

Gepost door: nancy | 01-06-06

BS ofte BlogSleur... Is heel erg herkenbaar, dat plotse gevoel om ermee te willen kappen. Als je blog echt je vrije tijd gaat bepalen dan voelt het klote. Misschien willen we allemaal teveel posten. Elke dag een log lijkt wel een must. Ik heb me voorgenomen om straks, als de zomer dan eindelijk eens begint, mezelf geen druk meer op te leggen. Dagelijks, wekelijks... gewoon zien hoe het me uitkomt. Of het zal lukken is een andere vraag.
Wel tof dat je door bent gegaan want je schrijfstijl mag er zijn. Ik lees je traag maar graag :)

Gepost door: Urbain Alpain | 04-06-06

De commentaren zijn gesloten.