31-05-06

Freedom of speech

“There is no real freedom of speech because when you say something other people have the right to react. If you say something negative about a company, you may get sued. If you say something to a dude that you don't like, he might punch you in the face. So it's not really the type of freedom you might first think it is, because other people have a right to react to what you say. So, there is freedom of speech but you have to watch what you say."  Dit als reaktie op de discussie vandaag met Dave. (zie hier voor meer)

Ooit stond ik op het punt te stoppen met bloggen. Ik voelde me er niet meer goed bij, vond het allemaal zo saai geworden. Uiteindelijk heb ik er eens goed over nagedacht en ben ik vrolijk doorgegaan. Ik ben best tevreden met de manier waarop nu, al lijkt er niet veel veranderd. Het zijn de kleine details die het hem doen.

Ik hou van de quotes of lyrics aan het begin van een blogje omdat die de juiste sfeer weergeven. Ik probeer het zo veel mogelijk interactief te houden door af en toe eens dieper in te gaan op een of andere reaktie. En ik ben best tevreden over de linkjes op het einde. Zij vertellen meer over de dingen die me echt bezighouden.

Ik heb ferm gesnoeid in het aantal blogjes en heb er uiteindelijk drie overgehouden. Dit dagboekje, mijn muziekblogje en mijn fun-files (waar ik al mijn interesse kwijt kan, zonder dit blogje er te veel mee te belasten).

 

Het feit dat ik openlijk zeg wat ik denk, zorgt dikwijls voor hevige reakties, maar ik ga echt niet mijn mondje houden. Nog maar eens herhalen: ik blog voor mezelf en niet voor anderen. Zolang ik me er goed bij voel ga ik door... simpel, niet?

Links :
De nieuwe skynet-communicatieverantwoordelijke en de hele discussie daar rond
Stoppen of doorgaan
Film: Lost in translation
Pedofielenpartij in Holland
Mijn playlist

21:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

30-05-06

Red Laika

Het is weer bijna vakantietijd en dus zullen binnenkort de asielen weer vol katten en honden zitten. Vandaar mijn oproep: adopteer een diertje enne denk twee keer na voor je een hond of kat koopt. Dieren zijn geen gebruiksvoorwerpen die je zomaar achterlaat. Een hond en of kat heeft ook gevoelens en verdient al jullie liefde!!!

Speciale aandacht gaat naar Laika, een mooie Mechelse Herder die vandaag in het asiel in Gent is binnengebracht... Het diertje is wanhopig op zoek naar een nieuw baasje... Ben jij dat toevallig?

Dierenasiel Gent
(Citadelpark)
P. Bergmansdreef 2
9000 Gent
tel. 09-222 53 03

20:43 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

29-05-06

Babynaam

We were runnin' through the night
Never knowin' if we would see the light
Paranoid schizophrenic visions
Livin' in fear of the wrong decisions

Dagen, weken, maanden hebben we zitten zoeken achter een babynaam. Een enorm aantal lijstjes hebben we gemaakt, maar we leken steeds weer van gedachte te veranderen. Wanhopig werden we er van... Tot we vorige week in de GB een vrouw voor ons iets tegen haar kind hoorden zeggen. "XXXXX, kies je maar iets lekkers." We keken elkaar enthousiast aan en meteen wisten we: dit wordt het. Dolblij zijn we, maar jullie zullen nog moeten wachten tot begin augustus, vrees ik.:-D

Links
Cats and baby
In mijn cd speler: The knife - Silent shout
Peking express - De winnaars

22:17 Gepost door leentje in Baby | Permalink | Commentaren (9) | Tags: baby, zwanger, babynaam, the knife, peking express |  Facebook |

28-05-06

Gaypride - hell no

Gay pride or not to gay pride... Voor mij is het geen moeilijke vraag. Zelfs al gaven jullie mij 1000 euro, dan nog zou ik antwoorden: "Hell no." Niet dat ik niet voor mijn ge-aardheid wil uitkomen. Iedereen mag best weten dat ik getrouwd ben met de mooiste en liefste vrouw uit dit heelal. De echte reden: ik ben meer dan een holebi, ik ben een gewoon iemand net als jij en jij. Enne: geef nu toe, zorgen al die travestieten in roze pakjes niet voor een verkeerd beeld? Over het politieke programma zwijgen we maar (al ben ik best tevreden met het huwelijks- en adoptierecht). Kortom, mochten jullie het nog niet weten: Ik ben trots op mijn lange haren, mijn vrouwelijk uiterlijk... I am just like you  :-D

Links :
Persbericht Holebifederatie: Lesbian and Gay pride groot succes

22:58 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

 You could have it so much better

Sing a song for freedom
Sing a song for love
Sing a song for depressed angels
Falling from above.

Een wijs indisch collega zei me ooit: "You have 2 choices in life: being happy or not being happy." Laten we maar voor het eerste kiezen want ons leventje is al kort genoeg. En ondanks alle miserie (die ik nu even probeer te vergeten) waren de voorbije dagen best gezellig. Allez ja, daar probeer ik me toch van te overtuigen.

Het begon donderdag met een uitgebreide brunch: van tien tot twaalf aan de ontbijttafel gezellig zitten praten. Eigenlijk was die brunch het resultaat van een weddenschap: als Lisbeth me de nacht van mijn leven bezorgde, zou ik voor het ontbijt zorgen. De details bespaar ik jullie. ;)

Verder ook genoten van de stralende zon? Echt terrasjesweer, niet? Jammer dat het zo warm was he. Voor jullie denken dat ik een zonnesteek heb opgelopen: was het maar waar. In plaats daarvan braafjes binnen gezeten en onze kinderkamer in orde gebracht. Ik ga echt niet vertellen welke kleur ie heeft en ook niet welke naam we hebben gekozen voor ons klein prutske. In ieder geval: we zijn er klaar voor.

Wat we verder nog gedaan hebben: lekker lui genikst. Ik heb donderdagnacht "Het bernini mysterie" uitgelezen en daarnet hebben we naar een dvdtje gekeken: "lost in translation". Best een aardige prent. Ik zou nog even kunnen doorlullen, maar ik denk dat het nu bedtijd is... Zoete droomkes en tot schrijfs he!!!

Links :
Laatst gekochte boeken
In mijn CD speler: Franz Ferdinand (you could have it so much better)

26-05-06

Virtuele knuffel

Het gesprek vandaag met Anja , Karlo en last but not least Lisbeth heeft me enorm veel deugd gedaan. Vandaar dat ik ze via deze weg eventjes in het zonnetje wil zetten. Jullie zijn fantastisch!  T H A N K   Y O U ! ! ! ! Dank zij jullie zie ik het weer helemaal zitten...

17:12 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Verstikkend verlangen

Tomorrow is a long long time
if you're a memory
Trying to find peace of mind
Spirit come back to me,
Give me strength and set me free
Let me hear the magic in my heart

"Let love rule" zong ooit iemand. Maar vergeet wel niet: "Too much love will kill you" en het is net dat wat me overkomt. Diep binnenin me woedt er een strijd tussen mijn emoties en mijn verstand. Het vreet al mijn energie op... Wanhopig wordt ik er van.

Nee, verliefd ben ik niet. Dat kan en mag niet. Ik heb haar gewoon graag, dolgraag... I love the way she walks, I love the way she talks, I love the way she moves, she moves me... Ze is zo behulpzaam, ze lacht zo lief. Ze is zo puur en onschuldig. Ze bloost van verlegenheid. Ze is mooi, bloedmooi. Perfect gewoon. Ik verzin steeds meer redenen om bij haar te kunnen zijn. Vrijaf hebben is hel. Ik wil naar Nederland... nu... Ik wil haar. Ik wil haar als mijn beste vriendin. Ik wil haar opeisen, ik ben jaloers als ze met iemand anders praat. Ik vind het fijn om samen te praten, lachen, grappen, fun maken.

Ik ben bang... bang dat het weer verkeerd afloopt. Ik wil haar als mijn beste vriendin, maar ik ben bang dat ze me niet moet. Bang dat ik haar verstik... Waarom is het allemaal zo moeilijk?

Links :
Etentje Los Tropicos (Antwerpen)
Mijn laatst gekochte CDs

11:31 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-05-06

Een fijn begin voor een nieuwe week... NOT !!!

You pretend you're high
You pretend you're bored
You pretend you're anything
Just to be adored
And what you need
Is what you get

Het zal je maar overkomen, je publiceert een redelijk triestig berichtje en dan komt een of andere asshole een nietszeggende reaktie posten: "Een fijn begin voor een nieuwe week...". Kan het nog taktlozer?

Eigenlijk mag ik het me niet aantrekken. Ik weet dat de blogwereld vol mensen zitten die slechts aan 1 ding denken: hun tellerke. En daarvoor doen ze alles, neem dat maar van me aan. Op een half uur tijd 80 blogjes bezoeken en overal hun "handtekening" achterlaten. En dan de volgende ochtend kwijlend naar de top30 zitten staren... Mensen, bedenk 1 ding: Waar zijn jullie mee bezig???

Links :
SPAM, wat moeten we er mee?
Nieuwe namen Pukkelpop
Doorschijnend politie-uniform... This must be Holland
De Da Vinci Code: Interview Tom Hanks

11:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

22-05-06

Harvest moon

Tijdens het naar huis rijden: een pikzwarte lucht. Boven me: een pracht van een regenboog... Onderweg naar schatje... mijn zonnetje. Mijn enige lichtpuntje in deze helse wereld...

Come a little bit closer
Hear what I have to say
Just like children sleepin'
We could dream this night away.

But there's a full moon risin'
Let's go dancin' in the light
We know where the music's playin'
Let's go out and feel the night.

Because I'm still in love with you
I want to see you dance again
Because I'm still in love with you
On this harvest moon.

When we were strangers
I watched you from afar
When we were lovers
I loved you with all my heart.

But now it's gettin' late
And the moon is climbin' high
I want to celebrate
See it shinin' in your eye.

Because I'm still in love with you
I want to see you dance again
Because I'm still in love with you
On this harvest moon.

23:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Insane in the brain

There is an evil feeling in my brain, nothing new, it just drives me insane...

Duisternis overvalt me... Ik staar naar buiten en hoop dat een van de Lordi-monsters mijn hand vastgrijpt en me verder de nacht invoert. Dit weekend was ik 1 van hen: een duistere prinses van het kwaad. Ik sluit me van de buitenwereld af, dit is iets wat alleen ik kan dragen... Vraag me niet waar al die traantjes vandaan komen. Vraag me niet waarom... Just me and my insane brain. Hallelujah!

Lisbeth noemt het zelfdestructie, ik noem het krankzinnigheid...

Gerelateerde postjes :
Vergeef me
Lordi wint songfestival
Wat schrijven onze amerikaanse vrienden hierover?

00:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

20-05-06

It's just one of these days...

You wanna fuck me like an animal, you like to burn me on the inside...
Just know that nothing you do will bring you closer to me

Sommige dagen wordt het je allemaal te veel. Soms voel je je een vat vol emoties. Een heleboel tegenstrijdige emoties. Emoties waar je geen blijf mee weet. Dat ene liedje op de radio waardoor je in huilen uitbarst. Die ene collega die je het liefst zou kussen en knuffelen. Herinneringen die je nog niet verwerkt hebt... Emoties die gedoemd zijn om in je eigenste ik opgesloten te blijven, ook al wil je iets anders. Emoties die diep binnen mij rondwoelen en waar ik geen blijf mee weet. Het vreet al mijn energie op, ik word er moe van.
Soms heb ik het gevoel dat deze wereld te rationeel voor me is. Je wordt verondersteld je te gedragen zoals onze maatschappij dat wilt. Het liefst zou ik eens goed wild om me heen slaan. Mijn middelvinger gebruiken en lekker doen waar ik zin in heb, zonder met anderen rekening te moeten houden... Soms wou ik dat ik mijn eigen leventje kon leiden...

Me terug opsluiten achter mijn muurtjes. Apathisch voor wat er rondom me heen gebeurd. Als je me nu zou misbruiken, ik zou het niet eens merken. Lisbeth zwanger? I don't care. Voor mijn part...

Links :
Mijn playlist
Depression blues
Commentaren op de Da Vinci Code

15:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

18-05-06

A little love and affection

A little love and affection,  in everything you do, will make the world a better place, with or without you

Deze werkweek is voorbijgevlogen. Weet je, voor het eerst sinds maanden amuseer ik me weer. En dat is Pamela haar verdienste. We zitten constant samen, tateren over vanalles en nog wat, plagen elkaar en halen kattekwaad uit... Bedoeling is dat ik een soort kennisoverdracht doe, want ze wilt nog vanalles leren. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en eindelijk heb ik weer zin om weer in mijn berg werk te duiken. 1 klein probleem: haar parfum werkt verslavend. Ik ga er door zweven. lol...

Als je denkt dat die benjijump al lang vergeten is, dan heb je het mis. Deze middag stuurde Lisbeth me een site waarop ik een aantal foto's kon vinden. Om eerlijk te zijn: ik vind het heel scary, je springt vanop de pier in Scheveningen en komt uiteindelijk met je haren in het zeewater te hangen. Als we hier nog eens een weekendje blijven, ga ik er aan moeten geloven, vrees ik... (wordt vervolgd)

Maandag was mijn eerste avond alleen sinds weken. Ik voelde me best eenzaam. Gelukkig heeft teddybeer Karlo me tot diep in de nacht gezelschap gehouden. Gezellig gepraat over 1 van onze gezamelijke interesses: spiritualiteit. Volggeesten, symbolen en nog meer van dattem. Alleen de link tussen bomen en de maanstanden kan ik nog altijd niet begrijpen. Ik wil best geloven in Wicca en zo, maar ik denk dat ik toch redelijk nuchter ben wat dat betreft.

Gisteren dus die Nazibeul die zich ontfermd heeft over mijn tanden... Een collega wiens kat is gaan lopen en het nieuws ivm Tom Gernaey. Iets leukers? Wel, in de loop van de namiddag weer eens gaan shoppen en met een stapel babykleren thuisgekomen. Weet je, ook al moet ie nog geboren worden, die kleine pruts neemt steeds een grotere plaats in in ons leven. I love it. Lisbeth vindt het belachelijk dat ik tegen haar buik praat, maar kwaad zal het wel niet kunnen he. Misschien herkent de kleine mijn stem wel en ziet ie mij als de enige echte mama. LOL. Met Lisbeth zelf gaat het relatief goed. Naast wreetbuien heeft ze nu ook poetsbuien gekregen. Best handig zo'n kuis-mie in huis. Maar overdrijven is nergens goed voor. Probeer haar dat maar eens uit te leggen...

Links :
Benji Jump: de aanzet
Pamela de grote
Karlo's blog
Benji Jump Den Haag

23:10 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Even reageren

Even reageren op het anonieme postje bij vorig bericht:

waarom...
... geen reactie over de situatie in Antwerpen???? Niet belangrijk genoeg. Bij de parijse rellen had je toch een zeer duidelijke mening... Afknallen dat gespuis.... En nu??? Niks? Beetje zwak vind ik

Simpel antwoord: 1 ) Omdat op dit moment die Nazi-beul voor mij belangrijker is. Mjn leventje speelt zich af op die ene vierkante kilometer in Gent. Al wat daarbuiten valt is niet echt van belang. Het klinkt cru, maar als ik mij elk maatschappelijk probleem moest aantrekken, dan zou ik maar n klote leventje hebben he.  2 ) Het betreft hier een psycho jongen die een paar medemensen afknalt. Niets meer en ook niets minder. Het is heel erg wat er gebeurd is, maar daaruit concluderen dat de situatie in Antwerpen onhoudbaar is, da is wa overdreven he. 3 ) Als ik hier iets over schrijf dan moet ik eveneens een berichtje maken over de mp3 moord, die ene vrouw die op dit moment in Brussel verkracht wordt, de overval op n juwelier die de komende nacht gaat plaatsvinden en Louise die op het punt staat haar man te verlaten. Ik  bedoel maar... 4 ) Ik schrijf waarover ik wil schrijven. Belangrijkste reden.

Links :
CD - Bloc Party - Silent Alarm (2005)
Ipod Nano
Da Vinci Code - Trailers and clips

00:02 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

17-05-06

Tandarts

Net terug van de tandarts... Vijf spuitjes met verdoving gehad, maar ik zat nog altijd tegen het plafond van de pijn. Het goede nieuws: volgende week mag ik nog eens terug voor de afwerking. Ik kijk er al naar uit, naar die nazi-beul.

12:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

15-05-06

fields of joy

Let's wander slowly through the fields
Slowly slowly through the fields
I touch the leaves that touch the sky
Just you and I through fields of joy

All trouble slowly fades away
Slowly slowly fades away
I hold your hand inside my hand
Across the land through fields of joy

The sound of music that we hear
The blend of colors in the air
All cities, mountains disappear from view
All truth and beauty near to me and you

With you through the fields
With you through the fields
With you through the fields
The fields of joy

Let's wander slowly through the fields
Slowly slowly through the fields
I know our love will never die
Just you and I
Through fields of joy
Through fields of joy

22:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-05-06

Like a hurricane

Once I tought I saw you in a crowded hazy bar, dancing on the light from star to star...

Het voorbije weekend was in 1 woord gezegd zalig. Als twee verliefde pubers genoten van elkaars aanwezigheid, knuffeltjes, kusjes en lieve woordjes. Het voelde prettig aan om hand in hand door Hasselt te lopen, om vanop een terras te kijken naar de ondergaande zon en het ruisende water van de zee en om samen met Bobo de natuur in te trekken. Drie verschillende locaties: vrijdag Den Haag, zaterdag Hasselt en vandaag Genk.

Het was de bedoeling om vrijdag naar huis te rijden, maar als je weet dat het kei-warm was en dat de zee slechts een paar passen van ons verwijderd was, dan zouden we wel gek zijn om er niet van te profiteren. Samen op een terrasje een heleboel lekkers naar binnen proppen, hand en hand over het strand wandelen en 's avonds vanop het balkon kijken naar de ondergaande zon: Perfect gewoon...

Gisteren zou het slecht weer worden en dus zijn we richting Hasselt getrokken om wat te shoppen. Regen hebben we niet gezien, integendeel: zelden zo warm gehad. 's Avonds vroeg het bed in met een boekje (ik ben bezig aan het Bernini-mysterie van Dan Brown), nog een paar kusjes en dan zalig dromen van...

Vandaag moederdag... de ideale gelegenheid om Liesje te verrassen met n leuk geschenkje. Ik had haar een ipod nano gekocht en die vol gezet met haar favoriete muziek. Zo heeft ze toch nog aangenaam gezelschap als ze alleen door den Haag kuiert en ik druk a h werk ben. Deze ochtend een lange wandeling (door de regen) met Bobo en nu net terug in Gent.

Kortom, heel wat afgereisd. Enorm plezant, maar meteen toch ook het moment om eens serieus na te gaan denken. Waar gaan we onze kleine pruts opvoeden? Gent waar Lisbeth thuis is? Of toch maar gaan voor Den Haag? Misschien niet slecht om op te groeien tussen anderstaligen kinderen... Genk lijkt ook leuk: een eigen tuintje, natuurgebied vlakbij en kei-rustig. Constant heen en weer pendelen daarentegen is nefast voor een opgroeiend kind. Ik wil dat ie vriendjes leert kennen en niet dat ie homeless wordt... Niet makkelijk allemaal, maar laat ons nu nog even genieten van ons beidjes... kus kus kus  ;)

Linkjes :
CD : Sonic Youth - Dirty (1992)
>>>> Nieuw blogje : De Da Vinci Code <<<<<

19:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

13-05-06

Go go go

Als je relatie een crisis doormaakt zoals de onze, dan kan je op twee manieren reageren. Ofwel maak je elkaar verwijten. Je blijft hameren op het negatieve, op wat gebeurd is en daardoor verziek je de hele sfeer. Ofwel vergeef je de ander wat er gebeurd is en probeer je verder te gaan met je leven.

Sommigen zeggen dat Lisbeth gek is door te kiezen voor het tweede. Ze vinden dat ik er veel te makkelijk van af kom. Wel wat had ze dan moeten doen? Mij constant controleren? Me de hele tijd vertellen hoe erg het wel niet is ? Wat schiet je daar mee op? Nee, ik weet zeker dat ze de beste optie heeft gekozen en dat zeg ik niet uit eigenbelang! We hebben een week lang gepraat. Getracht elkaar te begrijpen. Elkaar eens diep in de ogen gekeken en beslist er voor te gaan. Het verleden is wat voorbij is, je kan je blunders niet meer ongedaan maken, de toekomst is iets waar je aan kunt werken en wel door gebruik te maken van al wat je van je blunders leert. We kijken weer vooruit... en genieten van de weinige momenten samen, samen zoeken naar een naam voor ons klein prutske, een wandelingske op het strand, een leuk boek, toffe muziek... Het geluk zit verscholen in de kleine dingen.

Agenda :
Vrijdag 12 mei :  Dagje Scheveningen - BEACH !!!
Zaterdag 13 mei :  Shoppen Hasselt
Zondag 14 mei :  Eerste moederdagcadeau voor schatje  WHIIIIIIIII

Links :
Pas gelezen : Andreas Eschbach - Het messias mysterie
Muziek : Eerste namen Pukkelpop
CD : The Arcade Fire - Funeral

22:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

11-05-06

Liesje, speciaal voor jou...

You are the most beautiful thing
I've ever seen
You shine just like sunlight rays
On a winter snow
I just had to tell you so

Your eyes sparkle as the stars
Like the moon they glow
Your smile could light the world on fire
Or did you know?

Your mind's full of everything that
I want to know
I just had to let you know
I just had to tell you so
You're my butterfly, high, high, high
Fly high
Fly fly fly

( Lenny Kravitz - Butterfly )

23:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

10-05-06

Life goes on

Tijd om een hoofdstuk in mijn leven af te sluiten en weer verder te gaan met onze alledaagse bezigheden. Ik heb het hier over de gebeurtenissen van voorbije weken, als dat nog niet duidelijk mocht zijn. Al bij al is alles uiteindelijk vrij goed afgelopen voor ieder van ons. Het resultaat van de vele gespreken en het besef dat het al bij al nog erger had gekunnen.

In ieder geval is mijn relatie met Lisbeth er niet slechter door geworden. Ze vergeeft me wat er is gebeurd, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet onder geleden heeft he. Het deed haar pijn te merken dat ik bepaalde dingen voor haar verzwegen heb en dat woog eigenlijk zwaarder dan de feiten zelf.

Uiteindelijk kunnen we de klok niet terugdraaien en moeten we verder met ons leven. Genieten van de alledaagse dingen samen. Vroeger had ik het gevoel dat we naast elkaar leefden. Ieder had zijn eigen wereldje: ik mijn werk en mijn daagjes in den Haag, Lisbeth haar bezigheden thuis. En als we samen waren, dan was dat best gezellig hoor, maar toch... Nu heb ik de indruk dat onze werelden aan het versmelten zijn: schatje interesseert zich in mijn werk, heeft contact met mijn vrienden, ze kan het enorm goed vinden met Pamela en gaat overal met me mee. Zelf probeer ik zoveel mogelijk vrij te krijgen om nog meer en vaker bij haar te zijn. Gewoon praten over vanalles en nog wat, knuffelen, in haar oogjes kijken, een fietstochtje maken, babynamen zoeken, ... Kortom: ik besef nu meer dan ooit dat ik het leventje heb waar ik vroeger alleen maar van kon dromen... Eind goed al goed?

23:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09-05-06

Erotische blogs... en de hele discussie

De voorbije week verzeild geraakt in een discussie over erotiek en blogs. Ondanks het feit dat ik niet echt een tegenstander ben (der bestaan ergere dingen) en ik verklaard heb dat iedereen maar doet waar ie zin in heeft (zolang ik er maar geen last van heb), toch een heleboel hevige reacties gehad. Voor ik het goed en wel besefte werd het heel persoonlijk en werd ik er van beschuldigd bekrompen en narrow minded te zijn. Is een beetje respect voor andermans mening misschien een beetje te veel gevraagd?

Related links :
De hele discussie
Erotiek op de skynetblogs
Van erotiek naar X

22:38 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

08-05-06

Slaap kindje slaap

Een korte update van de voorbije dagen: werken en slapen. Voila... Ik ga in herhaling vallen als ik zeg dat India weer eens een upgrade heeft verknoeid. Ik had alles tot in de details, compleet met punten en comma's uitgelegd. Ze beginnen er aan en een paar uur later: ramp o ramp. En ook nu herhaalt het scenario zich weer: de hele zondagnacht werken aan een restore. Uiteindelijk is het goedgekomen en heb ik vandaag een hele ochtend en namiddag kunnen slapen en ben ik vertroeteld geweest door mijn lieve vrouwke. Zaaaaaalig.

Daarnet aan het chatten geweest met Pamela. Grappig om te zien hoe goed we met elkaar kunnen opschieten, zeker als je weet dat ik het haar aanvankelijk heel moeilijk heb gemaakt... God, wat heb ik me vergist in haar. Ik zag in haar een concurrente, een zelfstandige vrouw op wie ik jaloers was. Uiteindelijk blijkt ze een lief ding te zijn, heel verlegen en heel behulpzaam. De perfecte assistente  :)

Gerelateerde berichten
Nieuwe collega
CD Royksopp - the understanding (2005)
Auto : Peugeot 207

22:17 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-05-06

Benji jump

De voorbije week was het bevrijdingsdag en koninginnedag in Nederland... Vandaar ook de kermis in de binnenstad. Toen we vrijdagmiddag met Pamela op zoek waren naar een terrasje, bleef ze plots staan bij 1 van de attracties: een soort slinger van 75 meter hoog. Ik dacht dat ze er bang van was en daarom zei ik: "Dat stelt toch niks voor, heb ik al een paar keer in gezeten. Als je echt fun wilt, dan moet je benji-jumpen." Lisbeth pikte er handig op in: "Gisteren heb ik er een in Scheveningen zien staan, aan de pier. Als jullie daar naar toe willen: ik trakteer." Pamela reageerde dol-enthousiast (later bleek dat ze zelf ooit eens van een brug is gesprongen in Australie) en voor ik het goed en wel besefte waren we onderweg naar het strand. Nu moet je weten, een benji-jump is niet echt iets waar ik naar uit kijk en daarom was ik dolblij dat John ons even later belde met de melding dat we terug op kantoor werden verwacht. Saved by the bell, dacht ik, tot Lisbeth een concrete afspraak begon te maken voor volgende week... Uitstel van executie, terugkrabbelen kan ik niet meer. Ik en mijn grote mond....

14:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

05-05-06

A better world

Zon zon zon en meteen lijkt het leven weer een stuk vrolijker. Of het de hormoontjes zijn, ik weet het niet, maar ik zit met een raar probleemke. Ik heb geregeld de neiging om mijn collega's te knuffelen (maar ik weet nie of ze dat zouden apprecieren) en ook Pamela haar mond zag er best aantrekkelijk uit. Of ik nu gek geworden ben en of dit het gevolg is van wat er vroeger is gebeurd, ik weet het eigenlijk niet, dus: HELP!

Vanavond naar huis gereden met het dakje open, cruise control op en n cdtje van Sonic Youth. Ook nu was het weer doodstil. Maar dit keer was het een andere stilte. De stilte tussen een koppel dat elkaar weer perfect aanvoelt. Het leek wel of we samen op weg waren naar een beter leven...

20:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Een nieuwe start?

Laat ik eens over iets anders schrijven... Met dat voornemen ben ik aan dit postje begonnen, maar nu 30 minuten later, zit ik nog steeds naar een leeg scherm te staren. Weet je, ik zou dolgraag weer doorgaan met ons normale leventje, maar telkens weer wordt je herinnerd aan wat er gebeurd is. Logisch ook natuurlijk.
En toch heb ik een boel om te vertellen. De verbouwingen die eindelijk afgelopen zijn: keuken met kookeiland, grote glaspartij achteraan en ruimere woonkamer... we zouden dolblij moeten zijn. Maar nu doet het er precies niet toe.

Vandaag en morgen voor een keertje in Den Haag gebleven. Schatje is meegereist en daar ben ik blij om, ook al is het waarschijnlijk om mij te controleren. Van werken is er niet veel gekomen vandaag. Kan moeilijk anders als je iedereen in strandkledij de tram ziet opstappen. Na het werk dan ook een fikse strandwandeling gemaakt en daarna het balkon op. Jammer van de sterke wind, anders was het perfect geweest. Bedoeling was om eens goed te praten met het andere koppel, maar op zo'n moment liet natuurlijk weer de internetaansluiting het afweten. AAAARG.

Oh ja, heb ik al verteld over de tickets voor Pearl Jam (30 augustus) die we gekocht hebben? Gek, maar het gaat ons eerste optreden worden dit jaar. Nie echt belangrijk? Soit. Dan zal ik ook maar zwijgen over mijn vier

nieuwe cdtjes? Neil Young (Decade) / Sonic Youth (Dirty) / Iron Maiden (Number of the beast) / The streets (A grand don t come for free). Of over mijn nieuwe t-shirtjes en rokjes? ... Ja ik weet het, als ik me slecht voel ga ik shoppen, net als iedereen zeker?

Agenda :
04/05- Den Haag (zon !!!! en strand )
Verder niet echt plannen vrees ik...

CD : Neil Young - Ragged Glory

Related links :
Neil Young - Ragged Glory 
Corpse Bride 
Interview: The Streets

00:01 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

03-05-06

Love to burn

Soms is elk woord dat je zegt, een woord teveel. Je zit vol goede voornemens en dan... dan nog denk je iets te veel aan jezelf. Mensen kwetsen, het is zo snel gebeurd. Ook al was dat helemaal de bedoeling niet. Ik heb afspraken gemaakt en ik zal er alles aan doen om me er aan te houden. Meer kan ik op dit moment niet beloven. Ik hoop dat het voldoende is...

 

In the valley of hearts there's a house full of broken windows
And the lovers inside just quarrel all the time
Why'd you ruin my life?
Where you takin' my kid?
And they hold each other saying: How did it come to this?
You got love to burn.
You better take your chance on love.
You got to let your guard down
You better take a chance,
A chance on love.
Take chance on love
On love.

23:12 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

02-05-06

Sound of silence

Het geluid van de stilte is ondraaglijk. Lisbeth haar droevige ogen, mijn gestaar in het oneindige... ook al heb ik beloofd om er met haar over te praten, het doet te veel pijn. Ze heeft recht op duidelijkheid maar op veel vragen, weet ik geen antwoord: "Waarom?" "Wat heb ik verkeerd gedaan?" Onze relatie was perfect en toch had ik er niet genoeg mee. Hoe het beter moet? Geen idee. Wat ik wel weet: mijn lieve meid heeft zich de hele tijd weggecijferd. Ik ik ik was het belangrijkste. Schatje verdient beter. Het wordt tijd dat ik wat meer aan haar ga denken. Ook zij heeft gevoelens en niet ik ben het slachtoffer, zij is het!

Schat, ik hou van je... We komen er wel!!!

22:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

01-05-06

All I ever wanted

Baby can't keep on running
All I want you to do is to feel with me yeah
We both are hurting
And it's gonna take a little time
To heal all the wounds and save our family

All I ever wanted
All I ever needed
All I ever wanted was love

Remember kissing in the moonlight?
How we held each other all night
All I ever wanted was love

Darling darling darling
Don't you want to feel good inside?

It seems I've forgotten how it feels to be
Look up to the stars
And ask the heavens
To show you the truth
So that you can be free

All I ever wanted
All I ever needed
All I ever wanted was love

Remember kissing in the moonlight?
How we held each other all night
All I ever wanted was love

Tell me what's the answer?
It's gotten so cloudy I just can't see
But you got your life and I got mine
Are we even?
When I know I want you
And baby you want me

All I ever wanted
All I ever needed
All I ever wanted was love

Remember kissing in the moonlight?
How we held each other all night
All I ever wanted was love
(Lenny Kravitz)

20:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |