08-07-06

Middle of nowhere

Think I'll pack it in
and buy a pick-up
Take it down to L.A.
Find a place to call my own
and try to fix up.
Start a brand new day.

Dat het villaatje dat we gehuurd hadden zo ver van de bewoonde wereld af zou liggen, dat hadden we nooit kunnen dromen. Bovenop een bergtop, met voor ons de Sierra Nevada. Het aardse paradijs! Geef toe, naakt kunnen rondlopen, zonder dat een of andere perverseling je opmerkt; gezellig ruzie maken zonder dat je buurman je vreemd aankijkt ... Gezellig bang zijn als er een hevig onweer los barst. Een half uur moeten rijden eer je het dorp bereikt, al is dorp een groot woord. Niet echt handig als je net terug bent van de carrefour (een uur verderop) en een aantal dingen vergeten bent. Maar ook: zalig genieten van een onverstoorde sterrenhemel. Het geluid van de berggeiten in de verte... God, wat wil ik dolgraag terug.

Het enige probleem: de weg er naar toe. Met ons Z4tje een steile helling oprijden is gezien de achterwielaandrijving een heuse prestatie. Dikwijls terugschakelen naar eerste, plankgas geven en hopen dat je boven geraakt.

Ook hel: de laatste twee kilometer. Een smalle zandweg die zich door de bergen slingert. Handig als er plots een tegenligger opdaagt (ons 1 keer voorgekomen). Leuk ook als je 's nacht na een heerlijk diner terugrijdt. Je ziet amper waar je rijdt, want pikdonker enne... 1 stuurfout en je ligt de afgrond in. Een leuke ervaring, zeker als je net daarvoor bijna een hele fles wijn hebt leeggedronken.

Over het racen over de bergwegen en de schade aan mijn wagen (die %$#$% rots he) vertel ik jullie later wel... Tijd om te eten en schatje is ongeduldig.  :)

18:10 Gepost door leentje in Reizen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: reizen, spanje, villa, middle of nowhere |  Facebook |

Commentaren

. Klinkt als een zaaaalig avontuur :-)

Gepost door: Twinkeltje | 08-07-06

poeh dikke nek! jij kunt het je permitteren om dure wagens in de prak te rijden :p
en 'tis regelrecht snobisme om met een Z4 de sierra navada in te rijden :p poeh!

voor de rest: i wou dt ik je plaats was geweest loool
ps: wat je happy dayspost betreft: you knwo you're a very lucky girl

Gepost door: lord cms | 09-07-06

Inderdaad Leentje, ik heb mijn eigen design en ik heb dus het vlaggen ;-)
Thx voor je reactie!
Fijne zondag nog!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 09-07-06

vakantie klinkt erg als survival maar dan in een auto! brrr niks voor mij... ik zou gaten in de stoel knijpen van angst! knuffie

Gepost door: zonnetje | 09-07-06

schade aan de auto? hmmm, verdikke :s

Gepost door: Anne | 09-07-06

Happy! Kword gewoon helemaal happy van je laatste postjes ... dat villatje in the middle of nowhere moet idd puur genieten zijn zeg al zouden die ravijnen en tegenliggers helemaal niks voor mij zijn :-)

Gepost door: Dana | 11-07-06

Idem Twinkeltje Mijn grootmoeder had zo'n huis in de bergen in Italië. Als we terugkwamen van het stadje moesten we ook langs zo'n kronkelig bergpad, geen verlichting, minstens 1 tegenligger...Zalig vond ik dat.

Gepost door: AV | 11-07-06

De commentaren zijn gesloten.