14-07-06

Spanje - Beach

Who are you tryin' to judge me ?
Get the fuck out my face
Who put you so above me ?
Clear the fuck out my space

Af en toe kwamen we onze berg af en zochten we ons een plekje op het strand. Soms doet het deugd om eens onder de mensen te zijn... Al moet ik toegeven, het zal best een raar zicht geweest zijn: ikke schaarsgekleed in een geel bikinitje, genietend van de hete zon, schatje onder een parasolletje, in de schaduw. Af en toe stond ze op voor een wandelinkje, op zoek naar verkoeling en/of een lekker ijsje.

Ik vergeet het nooit wat ze me een van die keren verteld heeft. Dat ze het leuk vond om me aan te staren. "De manier waarop je beweegt, gracieus als een bloedmooie zwaan, zich bewust van haar schoonheid. De aandacht van anderen naar zich toe trekkend."  Nou, en het enige wat ik deed, was rustig mijn boekje lezen en me af en toe eens insmeren met zonnecreme. "Het leek wel of je niemand nodig hebt, dat de wereld rondom je geen recht had te bestaan." Niet echt, want zonder mijn schatje voel ik me nog altijd een hulpeloos klein kind...

Voor wie er aan mocht twijfelen: ik hou zielsveel van mijn schattie, ook al vertel ik er niet veel over. Zonder mijn Liesje heb ik geen bestaansrecht. Dus: hou op me te veroordelen!!! (vandaar de songtext bovenaan dit bericht)

Gerelateerde berichten:
Alien vs bedtijd
Werchter - dag 3

00:50 Gepost door leentje in Reizen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: reizen, spanje, beach, schatje, bikini |  Facebook |

Commentaren

jou veroordelen zou ik niet durven want ik weet hoeveel jij van haar houdt!

Gepost door: anja | 14-07-06

;-) ik denk dat leisje je goed beschrijft

Gepost door: lord cms | 14-07-06

Tja, veroordelen Ik merk hetzelfde... Als ik durf twee berichtjes achter elkaar te schrijven over iets anders en owé, over een andere man, dan krijg ik de wind vanvoren...
Ach ja, uiteindelijk schrijf ik (en jij ook denk ik) dat blogje nog steeds voor mezelf en niet voor de reacties (hoewel die soms wel leuk/leerrijk/nieuw,... kunnen zijn).

Gepost door: a-woman | 14-07-06

Mooi stukje Mooi geschreven.

Gepost door: liza | 14-07-06

Go ... ... go go girl!!! Het raakt me elke keer als ik zie hoe je over haar schrijft, jij bent gek van haar en zij duidelijk ook van jou enne zo moet het zijn he!!!

Gepost door: Peggy | 14-07-06

je ontroert me, ik begrijp wat je voelt voor haar Hoi Leentje, ik heb juist je blogje gevonden en hoe meer ik het lees, hoe meer ik begrijp wat je voor Liesje voelt. ik hou zelf ook van een meisje Heidi en zou alles voor haar willen doen zodat ze ook van mij houdt. Ik weet dat ze iets voor me voelt, maar heb zelf een beetje het gevoel dat ze niet durft of dat ik iets verkeerd doe. Maar ik hou zielsveel van haar en weet dat zij voor de rest van m'n leven de enigste is voor mij.
Groetjes aan je schatje en ik wens jullie het beste voor jullie kindje en een lang gelukkig leven samen;)

Gepost door: Danny | 01-08-06

De commentaren zijn gesloten.