19-07-06

Allerlaatste berichtje

Ok, t Is genoeg geweest, ik heb vandaag besloten te stoppen met mijn blogjes. Ik ben de aanhoudende kritiek van Dave en co dat ik enkel belang zou hechten aan mijn "tellertje en populariteit" (zie hier voor meer) meer dan beu.

Vanaf nu dus geen enkel van mijn 3 blogjes meer op de skynet blogpagina's, geen enkele reaktie van mij op de forums meer en geen enkele virtuele knuffel meer voor mijn medebloggertjes op hun blogjes... Ik verdwijn hier terug in de grijze massa. Misschien dat ik ooit nog eens een blogje begin, anoniem en/of bij een andere host, I don't know...

23:22 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (24) | Tags: blog, einde |  Facebook |

Commentaren

we zullen je missen Hopelijk tot ziens. Spring eens binnen op mijn blog.

Gepost door: Danny | 19-07-06

why? waarom zou je in godsnaam iets aantrekken van die pipo's? je zou t eigenlijk niet aan je hart mogen laten komen. maar ach, kan t ook wel verstaan...

Gepost door: me | 19-07-06

jammer Ik vind het heel jammer dat je er mee stopt ik vind jou blog nl leuk om te lezen. eigenlijk zou je het je niet moeten aantrekken wat de mening is van een ander,dus gooi het van je af en blog lekker verder.schijt aan de andere ze zullen jaloers zijn ofzo?

Gepost door: mama van 2 | 20-07-06

mis U Kom je me af en toe steunen op mijn blogje? Pleace.
See u.

Gepost door: urbain | 20-07-06

jammer... ...dat eikels blijkbaar dikwijls "winnen".
Ik vraag me af wat ze winnen...

Gepost door: Bart | 20-07-06

wel jammer dat de mensen zo jaloers kunnen reageren. Moet er dan altijd een reden zijn waarom je een teller op je blog zet? Moet iedereen zijn goedkeuring geven als iemand iets doet? Ik vind dat je op nr 1 staat omdat veel mensen heel nieuwgierig zijn naar jou en dat je heel goed kan schrijven. Dat er andere blogs in de kijker moeten staan, tja, dan moeten ze maar beter hun best doen. De blogwereld zoals jullie die noemen is een wereld van mensen die om aandacht schreeuwen, een keuze die men maakt als men er aan begint. En het is een feit dat dat na een tijdje wel echt de spuigaten uitkomt, al dat gedoe. Ik zie het als een paar kinderen op een speeltuin die één kind uitkiezen en dat kind echt wel pesten. Dat jij je blog gebruikt om dingen van je af te schrijven vind ik fantastisch en niemand moet daar zijn zegje over doen. Aan de andere kant, je wil stoppen. Ik vind dat je je gevoel moet volgen ...

Gepost door: she | 20-07-06

Stoppen om de verkeerde reden Sorry, maar ik vind het behoorlijk kinderachtig dat je om zo'n reden stopt met bloggen. Waarom zou je je iets aantrekken van dat soort kritiek? Of is dit gewoon een berichtje om zielig te doen en veel commentaren te verzamelen om je zo te "laten" overtuigen er toch mee door te gaan?

Gepost door: yab | 20-07-06

ik zal ne keer aan den dave zijn oren trekken, trekt hij maar eens ferm aan zijn kloten

idd flauwe reden om te stoppen; of wil je wat aandacht? je bent normaal gezien toch bestand tegen zo'n gezever?

fukk maat

Gepost door: lord cms | 20-07-06

hoi hoi ge moet u d'r van niw aantrekke en gewoon verder doen !! :-)


Take care XxX

Gepost door: rabia | 20-07-06

ok ik kwam hier graag lezen, dus ik vind het spijtig, maar het is jouw beslissing; verder kan ik je alleen het beste toewensen

Gepost door: prettig gestroordte ikke | 20-07-06

Ik vind het vreemd... Ik vind het echt vreemd dat jij je nu iets aantrekt van deze commentaar. Uit het verleden is gebleken dat zowel jij als Dave elkaar graag met harde woorden van dienst zijn. Jullie discussies zijn meestal moeilijk te volgen en het is duidelijk dat jullie persoonlijk op de bal spelen. Vandaar dat er ook nooit veel reacties komen van andere mensen tijdens zo'n vuurgevecht met woorden. Iedereen blijft er liever buiten… Ik heb er persoonlijk nooit problemen mee gehad, soms waren de conversaties zelfs amusant om te lezen.

Dat je dan nu wilt stoppen met bloggen, daar trek ik me niet zoveel van aan. Dat is jouw keuze, maar het is inderdaad een vrij flauwe reden. Je weet zelf goed genoeg dat jij minstens even veel kritiek uit op Dave en co als zij op jou… Dat moet je toch durven toegeven?
Daarnaast zeg je dat ze je verwijten dat jij “ENKEL belang zou hechten aan je tellertje en je populariteit". Toch is hetgeen je hier zegt is helemaal niet waar!!! Ze zeggen niet dat jij ENKEL daaraan belang hecht. Ze zeggen gewoon dat je het ook belangrijk vindt dat je blog gelezen wordt… en hoe je het ook draait of keert, een tellertje toont mooi aan dat er bezoekers komen op je blog. Ik heb dat tellertje op al mijn blogs staan. Het voelt gewoon goed om je verhaal te kunnen vertellen en daarop nog eens reactie te krijgen. Dus tot op een bepaald niveau vind jij bezoekers ook belangrijk. Je laat op andere blogs ook je url achter: http://leentje.skynetblogs.be/ en op die manier krijg je zeker ook bezoekers. Dit toont toch ook aan dat je wil dat mensen jou blog kunnen bereiken?
Ik heb bijvoorbeeld een persoonlijke blog die Skynet niet promoot (je kan dat instellen) en die is dan bedoeld voor mensen die ik persoonlijk ken. Die gaat over dingen die ik aan hen kwijt wil, maar niet aan anderen. De url van die blog geef ik dan ook nooit prijs…

Bezoekers worden uiteindelijk via cijfers duidelijk gemaakt. Je gaat naar je blog en je ziet dat er plots 100 bezoekers bij zijn gekomen. Dat is gewoon leuk om te weten, want je weet dan dat het vertellen van een verhaal nut heeft…
Het is trouwens toch de bedoeling om via blogs met elkaar te communiceren. Om elkaar te leren kennen… Natuurlijk kan dat eens botsen, soms zelfs vrij vaak, maar als dat de reden moet zijn om een blog te stoppen? Ik vind het persoonlijk nogal dom… Zeker aangezien het botsen van beide kanten komt.

Ziezo, hopelijk neemt niemand me kwalijk dat ik hier mijn idee over het hele geval weergeef, maar ik geloof alvast in wat ik hierboven het getypt…

Ik vind dit alvast een goeie raad die reeds werd gegeven: neem het toch allemaal niet zo persoonlijk, zeker wanneer je zelf altijd recht van antwoord bent…

Gepost door: Elias | 20-07-06

Simpel Gewoon omdat het op me op een gegeven moment allemaal te veel wordt. Ik probeer een discussie op gang te brengen via argumenten, maar wordt telkens door meneer persoonlijk aangevallen: ik kreeg reeds te horen n slecht werknemer te zijn (hij kent me niet eens!), ik krijg te horen dat ik populair wil zijn (terwijl ik rustig mijn ding deed, kan ik het helpen dat zoveel mensen zich herkennen in mijn verhaal?), ... what's next? n hoer die ongewenst zwanger is geworden?

Kijk, als meneer zich als God gedraagt en doet alsof ie iedereen vertegenwoordigd, dan doet ie maar, zolang hij mij persoonlijk maar met rust laat. Mijn argumenten aanvallen, no problem, maar probeer me niet persoonlijk te tackelen.

Ik wil niet meedoen met dit circus. Ik ben het geklaag over de skynetblogs (waarom blog je dan ni ergens anders?), het mooie weer en/of whatever, meer dan beu. Wordt het niet eens tijd dat iedereen wat positiever gaat zijn? Het lijkt net een peutertuin en daar wil ik geen deel van uitmaken.

Gepost door: Leen | 20-07-06

"aanhoudende kritiek" ??? Beste Leen,

wat jij doet met je blog, daar lig ik echt niet wakker van. Ik vind het wel grappig dat je nu stopt (als het allemaal waar blijkt te zijn en niet het zoveelste grilletje), zogezegd omdat wij (en ik in het bijzonder gezien de naamvermelding – wat een eer) kritiek op jou hadden. Wel - newsflash my dear - jij bent diegene geweest die op ALLES kritiek had, of die nu gefundeerd was of niet. En ja, soms heb ik wel eens de gewoonte om te repliceren. Je zou denken dat iemand die zo zelfzeker is/was daar wel een uitdaging in zag.

Ik had van jou niets meer gehoord, tot je op Bloggers over de Skynetblogs kwam declameren dat voor jou de teller niet belangrijk was. Je beweerde zelfs, voor de zoveelste keer, die teller van je blog te halen. Ik vroeg me gewoon af of je nu wél de daad bij het woord zou voeren. En hier sta je dan te vloeken op alle onrecht die jou is aangedaan. Ik vind dit wel grappig en pathetisch tezelfdertijd. Het lijkt alsof je eigenlijk al een tijdje stond te wachten om te stoppen met bloggen maar op zoek was naar een manier om al jouw lezertjes (waarvan een aantal blijkbaar graag anoniem schelden) voor de laatste keer nog eens te laten opkomen voor jou. Och, zo lief, zou ik dan toch maar verder bloggen...? Oh please, give me a break!

Stop ermee of begin nog 20 andere blogs, I COULDN‘T CARE LESS !

Gepost door: dave | 20-07-06

Wel Als je t verschil niet kent tussen discussieren met argumenten en verwijten maken, stop dan met repliceren. En als je perse oorlog wilt, wel dan kan je oorlog krijgen. Ik beloof je: als het zover komt, zul je wensen me nooit gekend te hebben.
En laat me nu met rust...

Gepost door: Leen | 20-07-06

Laat me met rust?????? Ik wordt HIER aangevallen met MIJN NAAM, en JIJ zegt LAAT ME MET RUST ???

Sta me toe dat ik jouw lezertjes van wederwoord bedien. Of is het de gewoonte dan je mensen zwart maakt zonder dat ze mogen reageren op jouw aantijgingen. LoL!

Het is heel fijn van jou om nog eens de klauwen alvorens je de deur dicht slaat. Maar toch nog even een paar dingen recht zetten. Ik zou niet willen dat ik je zou blijven achterna zitten in je dromen. Ik wist niet dat ik zo belangrijk was voor jou? Ik kom quasi NOOIT op jouw blog en zoveel hebben we nu ook niet gepraat.

Enerzijds, “meneer gedraagt zich hier als God”! Is het dat wat je dwars zit, de tellertjes van andere mensen? De populariteit van andere blogs? Mensen die hun nek uitsteken of de aandacht van jou persoontje wegnemen? Doe eens iets origineels, want je begint te vervallen in een verstokt en oubollig patroon.

Wat ik doe op Bloggers over de Skynetblogs heeft heel wat respons aan aanmoediging gekregen van Skynet zelf, met een ontmoeting als gevolg. En kijk, updates !!! En er zitten er nog een pak aan te komen. Je moet al eens een aantal bergen verzetten vooraleer er iets gebeurt. Dus, go ahead, geef maar kritiek op onze initiatieven, ondertussen zullen de blogs wel performanter worden.

Anderzijds ik heb je niet aangevallen over je werk (maar dat weet je goed genoeg) – again, I couldn't care less. Ik reageerde op jouw kritiek die je had op een post van mij en JIJ sleurde er jouw zogenaamde ONFEILBARE WERKERVARINGEN bij alsof jij het wel beter zou weten. Ik vond dit belachelijk. Maar gezien je niet echt een punt had in je kritiek, vond je dit wel een item om over verder te leuteren in een poging sympathie op te wekken van mensen die snel beïnvloedbaar zijn door jouw egocentrische klaagzang. Maar ga hier gerust nog maar een aantal pagina's uw gal uitspuwen en dreigementen rondslingeren. Pathetisch. I am out of here.

Gepost door: dave | 20-07-06

Wel Jij bent "belangrijk" voor mij omdat je een hele categorie zeikende en klagende bloggers vertegenwoordigt of denkt te vertegenwoordigen. Als je denkt dat de hele blogwereld bestaat uit die enkelingen die elke dag je hielen komen likken en niks beters weten dan "wat een leuke ochtend, niet?", dan ben jij zielig, niet ik.
Mijn bezoekers aanvallen? Waarom? Omdat ze meer hersenen in hun kleine teen hebben dan jij in je hele hoofd? Omdat ze kritisch durven zijn en/of omdat ze begrijpen dat het leven meer is dan 1 delete knopje dat toevallig niet werkt of 1 reclamebanner die een paar millimeter groter is dan voorheen.
Jij mij nooit persoonlijk aangevallen? come on... Heb je dan totaal geen idee van wat je uitkraamt? Blijkbaar niet. En dan ben ik zielig? tss tss tss, je weet wel beter. (hoop ik toch)

Gepost door: Leen | 20-07-06

ja leentje jij hebt het bij het rechte eind. :) Het draait allemaal rond een delete-knop een een reclamebanner. Toch vreemd dat je één van onze trouwste bezoekers was. En als onze blog ene is voor leeghoofden, dat laat ik voor jouw rekening. Ik moet toegeven dat het niveau van jou uitspattingen een kleine teen met hersenen aan het blozen zou brengen. Maar blijf maar schelden. Het weerspiegelt enkel maar je opgefokte afgunst.

Ik vertegenwoordig niemand. Ik heb mijn eigen blog, en heb Bloggers over de Skynetblogs meehelpen opstarten. Voor de rest doet iedereen wat hij wil. Als mensen sympathie hebben, dan laten ze zich maar horen. Anders gaan ze maar op een ander. Ik dwing niets of niemand.

Gepost door: Dave | 20-07-06

Gemist Goh, en al deze heisa heb ik gemist. Jammer zeg, een beetje leven in de brouwerij. Ik wist niet eens dat er een soort van "zelfbenoemde vakbond van skynet bloggers" bestond. Nu heb ik altijd al een t..... hekel gehad aan vakbonden dus dat zal met deze wel niet anders zijn. Ik kan voor mezelf denken en opkomen. Ik heb eigenlijk alleen problemen met de censuur die Belgacom toepast (al dan niet gedwongen door een bepaald centrum). Vrijheids van meningsuiting is absoluut. Maar dit geheel terzijde.

Jammer als je er inderdaad mee stopt. Ik vond het boeiend om af en toe je verhaaltjes te lezen.Vooral ook om te zien hoe het tegenwoordig bij een bepaald bedrijf gaat (of niet gaat).
Ook ik vind dit geen goede reden om er mee te kappen. Je stopt als je dat wilt maar niet vanwege een paar (vermeende) zeikerds.
Tot slot nog wat amateur psycho babbel: je laat je veel te veel beinvloeden door wat jij denkt dat anderen van je denken. Je leeft voor jezelf en je gezin/kinderen, je familie en vrienden (in die volgorde) en de rest is niet belangrijk. Makkelijker gezegd dan gedaan....maar wel waar.

Salukes en het ga je goed.

Gepost door: Kees | 20-07-06

Reaktie Wat is eigenlijk je bedoeling? Kan je t nie verdragen dat ik af en toe kritisch ben? Moet je daarom zo persoonlijk worden? Wil je me er helemaal onder door hebben? Ga je niet eerder rusten? Dan kun je nog lang wachten.

Als ik je trouwste bezoeker ben of was, dan is het heel erg gesteld met je blogje... dan heeft ie helemaal geen bestaansreden meer.

Mijn niveau van uitspattingen heb ik aangepast aan dat van jou, maar je bent te lomp om het in te zien. En waarom zou ik afgunstig zijn op zo iemand als jij? Als ik zie hoe je je gedraagt, dan heb ik enkel medelijden, vooral omdat je zelf niet beseft hoe je in elkaar zit.

Ik had je gevraagd te stoppen met die persoonlijke aanvallen, maar blijkbaar is nu net dat je belangrijkste drijfveer. Iemand die kritisch is verjagen... Je doet maar. Ik betreur dat ik mijn tijd in zo'n loser heb gestoken.


Gepost door: Leen | 20-07-06

@ Leen Eerst even laten weten dat je reactie met een C schrijft en niet met een K! Sorry hoor, maar ik zag al zo vaak “reaktie” staan dat ik dit toch even wou zeggen :o)

Nog een kleine rechtzetting: Dave zei niet dat jij dé trouwste bezoeker was, maar wel één van de trouwste. Er zijn dus meerdere trouwe bezoekers waar jij er EEN van bent. Dit maar even om aan te tonen dat je tussen de regels moet lezen. Zo kan je geen verkeerde conclusies trekken…

Voor de rest zou ik zeggen: discussieer gerust verder…

Gepost door: Elias | 20-07-06

spijtig het allebeste leentje als je echt wilt stoppen en ik je niet meer ga zien
bedankt ook hoor omdat je een positieve stimulans bent geweest en ik hoop dat je nog van gedachte verandert en trek je niks aan van die jaloerse en domme opmerkingen meid. Jij hebt het verdiend en jij kan er toch niks aan doen dat je aanslaat bij velen.
Kop omhoog meid even een minder goed moment ik zal je blogje missen omdat het voor mij nog even een houvast was.

groetjes en heel veel dikke knuffels

Gepost door: little angel | 21-07-06

heh? huh? stoppen? oeioei..das nie goe, 'k zal je missen. Maar ik begrijp je beslissing best. Van mij krijg je wel nog een virtuele knuffel!

xxx Myst

Gepost door: Myst | 21-07-06

Met alle respect... Even situatie schetsen : Op zoek naar pukkelpop info via google kom ik op deze blog. Ik lees de header, en uit die paar regels komt zo het cliché naar boven : Een emo konijn.

Begrijp me niet verkeerd, ik ken zat depressieve mensen die super lief en aardig en al wat je wilt zijn en uiteindelijk goeie mensen en er zullen komen en... nou ja, jullie "natuurlijke aanpak" van dingen is altijd "roll over and play dead" blijkbaar. Om even een voorbeeld aan te halen : "Wil je me er helemaal onder door hebben? ", als reactie op een aanval (als je het zo wilt noemen). Daar komt dan nog bij dat je je als wicca profileert en bij mij doemen dan de beelden van 13 jarige hogepriesteressen, en tienermeisjes die zich willen afzetten tegen hun ouders en dat soort toestanden, als je begrijpt wat ik bedoel.

Oh en dave, voor iemand die het niet kan schelen schrijf je verdomd lange teksten. Ga dus iemand anders voor de gek houden.

En wat die teller betreft... geen idee hoe dat bij skynet zit, maar als je ergens fatsoenlijk je site host, dan kan je je site stats toch rechstreeks nakijken en hoef je dat niet aan de grote klok te hangen hoeveel bezoekers je hebt...dan heb je de info voor jezelf en kan niemand er kritiek op hebben.

Heu... vermits ik hier maar 5 minuten passeer wil ik niemand iets in de schoenen schuiven hoor, alleen de pot verwijt de ketel situatie was gewoon te triestig om te negeren. En verder wou ik dat mensen mij eens wat vaker hun eerste indrukken van mij vertelden, dus probeer ik het goede voorbeeld maar te geven.

Het allerbeste verder :)

Gepost door: Random bezoeker | 22-07-06

Jammer, jouw vertrek is een verlies voor de skynetblogs. Mensen met zo'n grote fantasie vind je niet vaak en ik heb jouw verhalen altijd met plezier gelezen. Hopelijk kom je snel terug.
In elk geval heel veel succes met de geboorte van je kleintje! ;)

Gepost door: Talforthes | 22-07-06

De commentaren zijn gesloten.