22-07-06

Oproep

De laatste paar dagen ben ik ongewild in een hevige discussie terechtgekomen met Dave van de beruchte bloggersoverde.skynetblogs blog... Vermits mijn reakties op hun site continue gewist worden, even langs deze weg reageren.

Voor wie de hele discussie niet gevolgd heeft. Het begon allemaal maanden geleden met een meningsverschil over de stop de reclame op de blogs-actie van Dave. Ik reageerde door te stellen dat hij niet echt geloofwaardig over kwam, aangezien hij zelf reclame op zijn blog heeft staan via google ad en daar kies je zelf voor...

Sindsdien reageert hij als een egel op elke post/commentaar die met mijn naam ondertekend wordt. Mijn naam zien is voor hem al een reden om me persoonlijk aan te vallen. Voorbeelden zat. Zo wist hij te zeggen dat ik op mijn werk heel slecht presteerde, terwijl hij me niet persoonlijk kende. En ga zo maar door.

Donderdag ben ik op een punt gekomen dat ik het zat ben, om op elke commentaar van meneer te reageren en had ik zoiets van: op deze manier wil ik niet meer verder bloggen. Voor mijn part doet ie wat ie wilt, zolang ie me maar met rust laat. Ik ga echt geen energie meer steken in zo iemand. Er zijn belangrijkere dingen he in het leven...

Ik wil gerust een rustig gesprek hebben met Dave, al dan niet onder toezicht, in de hoop zijn drijfveren beter te begrijpen. Vandaar deze uitgestoken hand: Dave, je kent mijn msn / gtalk adres. Wees ne keer eens ne echte vent en neem contact op. Dit kan zo niet verder!

16:40 Gepost door leentje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: blog, oorlog, laatste poging |  Facebook |

Commentaren

Eerlijk Ik snap niet waarom je je toch blijft opjagen in zo'n futiliteiten. Als je die Dave niet kan uitstaan, stop dan toch gewoon met reageren op zijn berichten, lees zijn blog niet et voila, hij is uit je leven. Als ik iemand niet kan uitstaan, zoek ik die niet expres op. Je zegt zelf dat je geen energie meer in hem wil steken. Waarom zou je dan nog eens een gesprek met hem over gtalk voeren?

Het is mij al lang duidelijk dat jullie nooit met elkaar zullen opschieten. Jullie visies en meningen liggen nu eenmaal mijlenver uit elkaar. Jammer dat jullie je beiden laten verleiden tot zo'n ordinair potje moddercatch. Dit kinderachtige gedoe straalt af op jullie allebei.

Gepost door: yab | 24-07-06

De commentaren zijn gesloten.