04-08-06

Truth or dare : de antwoorden

Gosh, jullie hebben het me niet gemakkelijk gemaakt zenne, maar k zal proberen zo goed als mogelijk een reaktie te geven... Beginnen met de makkelijke vragen/opgaves:

Gebruik de knop "wis deze blog" (Erasmus).  'k heb op de wis-knop gedrukt, maar wel eerst mijn internetconnectie uitgezet. Ik ga echt niet het resultaat van drie jaar schrijven zomaar weggooien hoor. Doet me eraan denken: misschien ooit eens een back up nemen... Wat ik me afvraag Erasmus (en alle andere losers) : Als jullie me zo haten, waarom je tijd verspelen met hier langs te komen?

Doe nog een jaar voort (Pete). Ik kan niet in de toekomst kijken, maar bloggen is een deel van mijn leven geworden, dus dat zit wel snor, denk ik. Wel denk ik er aan om een nieuw blogje te beginnen, ver buiten de spotlights... We will see.

Wat deed je in dit leven wat je zeker nooit meer zou doen? (Estella) Ook hier moest ik niet echt lang nadenken: mijn zelfmoordpoging en al wat er aan vooraf ging, da was het domst wat ik ooit gedaan heb. Iets om nooit meer te herhalen dus... Gelukkig is het nog relatief goed met me afgelopen. (al zwijg ik hier bewust over mijn ongeboren kindje)

Het meest schaamtevolle moment opnieuw vertellen... (Llleennn)  Dank u naamgenoot. Om eerlijk te zijn, ik heb het afgeleerd om me te schamen... Probeer ik toch. Alleen herinner ik me nog goed die ene keer dat ik met Lisbeth aan het vrijen was en ma plots binnenkwam. Het moet nogal een schok geweest zijn voor haar: haar dochter die aan het sexen was en dan nog met een meisje. lol.

Welke vraag durf je niet te beantwoorden? (A-woman) Antwoord geven op de vraag die ik niet durf te beantwoorden (Luistervinkje) Ik heb lang nagedacht en ik moet jullie teleurstellen: niet direct iets gevonden wat ik niet zou durven beantwoorden. Er zijn dingen waar ik liever niet aan denk, maar dat heeft niks met durf te maken he. Misschien op een andere manier formuleren en/of een nieuwe vraag stellen he...

 

Voila se, mijn taak zit er op... Als jullie nieuwe vragen/uitdagingen weten, t is het moment he... Volgende week n antwoord, beloofd!

Links
Truth or dare : de vragen
Flair : Size matters !

02:26 Gepost door leentje in Truth or dare | Permalink | Commentaren (6) | Tags: truth or dare, dare, antwoorden |  Facebook |

Commentaren

;-) sommigen zitten bljikbaar danig met frustraties dat ze die hier komen afreageren...als ik iet sniet graag ehb of me ergens aan erger dan mijd ik die plek.
sommieg frustrees kwellen zichzelf blijbkaar heel graag...
nu ja anders waren het geen frustries hé, normale mensen handelen anders ;-)

nou leen jij bent een durver, een madam met ballen op de juiste plaats :p

Gepost door: lord cms | 04-08-06

Vraagje Wat hoop je dat het kindje doet met jouw leven? Hoop je op meer stabiliteit? Denk je dat het kindje jou zelfzekerder zal maken?

Groetjes,
GDB

Gepost door: GDB | 04-08-06

Even duidelijk maken Met de blog http://groothoofd.skyblogs.be heb ik helemaal niks te maken, die vind ik zelf misdadig!

Gepost door: marlies | 04-08-06

wel die blog is minder schandalig dan wat jij durft te beweren over mij...
de scheldpartijen van een paar losers, aanvaard ik met de glimlach, jij Marlies, hebt me persoonlijk aangevallen door te zeggen dat ik geen goeie vrouw ben voor mijn schatje en dat is tien keer erger.

Gepost door: Leen | 04-08-06

Vragen Leen,
wat is jouw diepste geheime verwachting / verlangen in jouw/jullie leven?

Gepost door: Alternatiefje | 04-08-06

Vader denk dat uwen pa zich wel in zijn graf omdraait als hij zou weten hoe jij over vaders denkt.Rouwproces? Kom zeg :P

Gepost door: Tiberius | 04-08-06

De commentaren zijn gesloten.