05-08-06

Dienstmededeling

Een paar weken terug had ik reeds aangekondigd dat ik op deze manier niet meer wou verderbloggen. Het feit dat ik toen nog effe doorging, was een bewuste keuze. Ik wou eerst rustig bekijken wat de mogelijke opties waren, heb intussen reeds vanalles uitgeprobeerd en ben tot een besluit gekomen: ik ben het zat om nog langer in de spotlights te staan.

Vandaar dat ik in alle rust, bij een andere provider, een aantal prive-blogjes heb opgestart. Het gaat me deugd doen, om in alle stilte, te kunnen neerschrijven wat ik voel en denk. Ons prutske krijgt ook haar eigen blogje. Bedoeling is om dag na dag alles bij te houden en het geheel te illustreren met foto-albums. Het is iets waar Lisbeth zelf aan begonnen is en waar ik graag aan meehelp...

Op die drie jaar dat ik blog heb ik het wereldje hier zien veranderen van een groep vrienden naar een groep eikels die geilen op aandacht en tellertjes. Net als in het echte leven, gebruiken ze alle middelen om elkaar zwart te maken of pijn te doen. Ik heb het hier voornamelijk over Tiberius die het de laatste dagen "aandurft" om mijn pa door het slijk te halen. Het doet enorm veel pijn en daarom heb ik sneller dan eerst gedacht besloten er een punt achter te zetten. Weet je, voor dit soort mensen wil ik niet meer bloggen. Dat ze maar een andere pispaal zoeken.

Ik blijf contact houden met mijn blog-vrienden. Ik zal wel niet meer zo vaak online zijn, ons prutske heeft een heleboel aandacht nodig. Maar dat begrijpen jullie wel he.

 

Misschien toch nog afsluiten met een positieve noot. Bloggen was voor mij een manier om al mijn gevoelens van mij af te schrijven. Weet je, als je drie jaar terug had gezegd dat ik vandaag de dag gelukkig getrouwd zou zijn met een schat van een vrouw en dat we samen een kindje op de wereld zouden zetten, ik had jullie gek verklaard. Ik ben vanuit een diepe put, weer naar boven gekropen en ben uiteindelijk weer gelukkig geworden. Gedurende dit proces, heb ik een heleboel steun gehad van vrienden, mijn schatje en een heleboel bloggertjes. Zonder hen had ik het nooit overleefd. Vandaar dat ik hen nogmaals wil danken voor alles.

 

Het gaat jullie goed!!!!

14:36 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bene vale :-)

Gepost door: lord cms | 06-08-06

De commentaren zijn gesloten.