31-08-06

Een baby verandert heel je leven...

Een baby verandert heel je leven, als je dat een aantal maanden terug tegen mij had gezegd, dan had ik je uitgelachen. Maar nu, nu ben ik een saaie burgertrut geworden en I like it! Mijn hele leventje draait rond die kleine pruts, al het andere is totaal onbelangrijk en oninteressant. Vandaar ook dat ik niet echt de behoefte voel om hier op blogland nog veel rond te toeven.

Ik ben n echt moedertje geworden: pampers verversen, flesje maken, da's routine geworden. Het moment waar ik het meest van hou: onze gesprekjes samen. Allez ja, ik vertel een uur lang over wat ik de voorbije dag heb gedaan en zij kijkt me aan alsof ze alles begrijpt wat ik zeg. Ach ja, zolang het prutske maar weet dat ik er ben voor haar... of om het met de woorden van een van de medebloggers te zeggen: we waken als twee leeuwinnen over ons Tarja. Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

xxx, Leen

23:42 Gepost door leentje in Tarja | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tarja, baby, moeder |  Facebook |

22-08-06

Effe kort

- Ik wil de mensen van harte danken voor de vele mailtjes en toffe reakties n a v de geboorte. Vooral de vergelijking met 2 leeuwinnen die waken over hun kroost, deed me enorm deugd.

- Als ik zeg dat Vlaanderen niet klaar is voor een lesbisch koppel met kind, dan meen ik dat. Gewoon omdat ik dat merk uit de persoonlijke reaktie van vele mensen. Er zijn uitzonderingen, maar...

- Ik ben het beu te moeten antwoorden op anonieme beschuldigingen, vandaar dat je nu enkel via email kunt reageren. Benieuwd wat er nog overblijft van de kritische reakties. A waste of time...

- Dat geldt in het biezonder voor jou Marlies. Als je antwoorden wilt, stuur je maar een mailtje en het zal spoedig duidelijk worden dat het allemaal heel logisch ineen zit. Of durf je je anonimiteit niet op te geven?

- Sinds de geboorte van ons prutske heb ik niet meer zo veel behoefte om te bloggen. Mijn schatje en baby zijn op dit moment veeeeeeeeeeeeeel belangrijker, dat zullen jullie wel begrijpen he.

- Ik ben stilaan een expert in het vervangen van pampers, het kalmeren van kindjes en het vertroetelen van mijn schatjes. Tarja schreeuwt ons nog altijd wakker, maar je geraakt er aan gewoon.

- Ik werk nog altijd in Den Haag, de mogelijkheid in Eindhoven heb ik niet aanvaard. Doorslag gevend was het feit dat ik momenteel halftijds kan werken, wel aan half loon, maar geloof me, ik zal niet sterven van de honger.

- Met pijn in het hart: de Z4 wordt verkocht. We kunnen Tarja moeilijk op de hoedenplank leggen he. Hij zal omgeruild worden tegen een 1 serie. Een zwarte 120d, dat staat nu al vast.

- Ma heeft tijdens Pukkelpop babysit gespeeld, en dat ging perfect. Alleen was het moeilijk om ons prutske uit handen te geven. We waren bijna thuis gebleven!

- Het leukste voor laatst: zondag een cadeautje van Lisbeth gekregen. Een cdtje van the Arctic Monkeys. Vooral het briefje in de cd deed me smelten: "Aan de allerliefste mama van de hele wereld." Dit omdat ze nooit had gedacht dat ik een echt moedertje zou worden. Het werd een bleit-moment voor elk van ons...

- Of er nog berichtjes komen op deze blog? Geen idee.

22:59 Gepost door leentje in Tarja | Permalink | Commentaren (1) | Tags: tarja, nieuws, baby, pukkelpop, kritiek, mail |  Facebook |

17-08-06

Pukkelpop - Mijn line up

Donderdag 17 augustus

Mocky
Jose Gonzalez
Orson
The Knife
Snow Patrol
My morning jacket
Beck
Turbonegro
Radiohead

Vrijdag 18 augustus

Urban Dance Squad
Michael Franti and Spearhead
Dirty Pretty Things
Scissor Sisters
The Dresden Dolls
The Raconteurs
Keane
Ministry
Massive Attack

Zaterdag 19 augustus

Lostprophets
!!!
Arctic Monkeys
Yeah Yeah Yeahs
Placebo
Belle and Sebastian
Daft Punk

>>>  Meer pukkelpop <<<

00:06 Gepost door leentje in Concert | Permalink | Commentaren (3) | Tags: festival, pukkelpop, line-up, muziek, vooruitblik, verslag |  Facebook |

13-08-06

Alles over Pukkelpop

Alles over Pukkelpop (vooruitblik, bandinfo en natuurlijk de verslagen achteraf) vind je HIER :

 

 

22:06 Gepost door leentje in Concert | Permalink | Commentaren (4) | Tags: verslag, concert, pukkelpop, vooruitblik, info, bandinfo, line up |  Facebook |

05-08-06

Dienstmededeling

Een paar weken terug had ik reeds aangekondigd dat ik op deze manier niet meer wou verderbloggen. Het feit dat ik toen nog effe doorging, was een bewuste keuze. Ik wou eerst rustig bekijken wat de mogelijke opties waren, heb intussen reeds vanalles uitgeprobeerd en ben tot een besluit gekomen: ik ben het zat om nog langer in de spotlights te staan.

Vandaar dat ik in alle rust, bij een andere provider, een aantal prive-blogjes heb opgestart. Het gaat me deugd doen, om in alle stilte, te kunnen neerschrijven wat ik voel en denk. Ons prutske krijgt ook haar eigen blogje. Bedoeling is om dag na dag alles bij te houden en het geheel te illustreren met foto-albums. Het is iets waar Lisbeth zelf aan begonnen is en waar ik graag aan meehelp...

Op die drie jaar dat ik blog heb ik het wereldje hier zien veranderen van een groep vrienden naar een groep eikels die geilen op aandacht en tellertjes. Net als in het echte leven, gebruiken ze alle middelen om elkaar zwart te maken of pijn te doen. Ik heb het hier voornamelijk over Tiberius die het de laatste dagen "aandurft" om mijn pa door het slijk te halen. Het doet enorm veel pijn en daarom heb ik sneller dan eerst gedacht besloten er een punt achter te zetten. Weet je, voor dit soort mensen wil ik niet meer bloggen. Dat ze maar een andere pispaal zoeken.

Ik blijf contact houden met mijn blog-vrienden. Ik zal wel niet meer zo vaak online zijn, ons prutske heeft een heleboel aandacht nodig. Maar dat begrijpen jullie wel he.

 

Misschien toch nog afsluiten met een positieve noot. Bloggen was voor mij een manier om al mijn gevoelens van mij af te schrijven. Weet je, als je drie jaar terug had gezegd dat ik vandaag de dag gelukkig getrouwd zou zijn met een schat van een vrouw en dat we samen een kindje op de wereld zouden zetten, ik had jullie gek verklaard. Ik ben vanuit een diepe put, weer naar boven gekropen en ben uiteindelijk weer gelukkig geworden. Gedurende dit proces, heb ik een heleboel steun gehad van vrienden, mijn schatje en een heleboel bloggertjes. Zonder hen had ik het nooit overleefd. Vandaar dat ik hen nogmaals wil danken voor alles.

 

Het gaat jullie goed!!!!

14:36 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04-08-06

Truth or dare : de antwoorden

Gosh, jullie hebben het me niet gemakkelijk gemaakt zenne, maar k zal proberen zo goed als mogelijk een reaktie te geven... Beginnen met de makkelijke vragen/opgaves:

Gebruik de knop "wis deze blog" (Erasmus).  'k heb op de wis-knop gedrukt, maar wel eerst mijn internetconnectie uitgezet. Ik ga echt niet het resultaat van drie jaar schrijven zomaar weggooien hoor. Doet me eraan denken: misschien ooit eens een back up nemen... Wat ik me afvraag Erasmus (en alle andere losers) : Als jullie me zo haten, waarom je tijd verspelen met hier langs te komen?

Doe nog een jaar voort (Pete). Ik kan niet in de toekomst kijken, maar bloggen is een deel van mijn leven geworden, dus dat zit wel snor, denk ik. Wel denk ik er aan om een nieuw blogje te beginnen, ver buiten de spotlights... We will see.

Wat deed je in dit leven wat je zeker nooit meer zou doen? (Estella) Ook hier moest ik niet echt lang nadenken: mijn zelfmoordpoging en al wat er aan vooraf ging, da was het domst wat ik ooit gedaan heb. Iets om nooit meer te herhalen dus... Gelukkig is het nog relatief goed met me afgelopen. (al zwijg ik hier bewust over mijn ongeboren kindje)

Het meest schaamtevolle moment opnieuw vertellen... (Llleennn)  Dank u naamgenoot. Om eerlijk te zijn, ik heb het afgeleerd om me te schamen... Probeer ik toch. Alleen herinner ik me nog goed die ene keer dat ik met Lisbeth aan het vrijen was en ma plots binnenkwam. Het moet nogal een schok geweest zijn voor haar: haar dochter die aan het sexen was en dan nog met een meisje. lol.

Welke vraag durf je niet te beantwoorden? (A-woman) Antwoord geven op de vraag die ik niet durf te beantwoorden (Luistervinkje) Ik heb lang nagedacht en ik moet jullie teleurstellen: niet direct iets gevonden wat ik niet zou durven beantwoorden. Er zijn dingen waar ik liever niet aan denk, maar dat heeft niks met durf te maken he. Misschien op een andere manier formuleren en/of een nieuwe vraag stellen he...

 

Voila se, mijn taak zit er op... Als jullie nieuwe vragen/uitdagingen weten, t is het moment he... Volgende week n antwoord, beloofd!

Links
Truth or dare : de vragen
Flair : Size matters !

02:26 Gepost door leentje in Truth or dare | Permalink | Commentaren (6) | Tags: truth or dare, dare, antwoorden |  Facebook |

03-08-06

I am so tired

Waarom huilt ons prutske? Heeft ze een vuile pamper, heeft ze krampjes of is het tijd voor haar flesje? Waarom vertelt ze het ons niet gewoon... Doen we het wel goed?

God, amper een week ver en we zijn moe moe moe. Doodop. Soms vraag ik me af hoe andere moeders dat doen. Hoe krijgen ze het geregeld? Bovendien ben ik bang, bang om het verkeerd te doen. Ben ik wel een goede moeder? Twijfels alom.

Gelukkig zijn we met twee en om eerlijk te zijn: een betere mama dan Lisbeth vind je nergens. In vergelijking met haar, ben ik onhandig, maar ik leer snel. Een pampertje verversen lukt aardig, al komt ie soms los. Oeps. Haar flesje geven vind ik zalig, maar ik mag niet vergeten te checken of het niet te warm is.

Ons slaapritme proberen we aan te passen aan de noden en grillen van ons prutske. Het eerste deel van de nacht, sta ik op. Het tweede deel is voor Lisbeth (ook al omdat dan zelfs een Israelisch bombardement me nie wakker zou maken). We proberen het te regelen enne... ik hoop dat het gaat lukken. Maar god, wat ben ik moe, doodmoe!

Links :
DVD : The Italian Job
Ik ben fan van: Lily Allen

23:51 Gepost door leentje in Tarja | Permalink | Commentaren (4) | Tags: tarja, moe, geboorte, pasgeboren, baby, eerste week |  Facebook |

Persoonlijke boodschap voor Marlies & Tiberius

20:01 Gepost door leentje in Actualiteit | Permalink | Commentaren (8) | Tags: finger |  Facebook |

01-08-06

Ik ben mama geworden

Vorige week donderdag ben ik mama geworden van een klein, lief, schattig, geweldig en supermooi prutske.

Haar naam:  Tarja

Details volgen later.

12:14 Gepost door leentje in Tarja | Permalink | Commentaren (37) | Tags: baby, tarja, geboorte |  Facebook |