29-09-06

Reincarnatie? Strange things are happening to me

Strange things are happening to us. Met us bedoel ik Eva, mijn collegaatje, en ik. Drie weken terug ben ik met haar beginnen praten en sindsdien doen we niks anders meer. Elk vrij moment, van s morgens vroeg tot s avonds laat. We hebben het gevoel dat we nooit uitgepraat raken en het gevoel dat we elkaar al eeuwen kennen.

Vandaar dat Eva een paar dagen terug met hetvolgende aan kwam: "We waren in een vorig leven gehuwd met elkaar en zijn nu gereincarneerd." Het begin van een gesprek over geloof en het hiernamaals. Maar laten we niet afwijken. Het rare is dat we hetzelfde denken, hetzelfde voelen en hetzelfde meemaken. Zo is ze even groot als ik, leest ze dezelfde boeken (zonder dat we het van elkaar wisten) en ga zo maar door. We maken continue mee dat we zeggen: "I just wanted to tell you the same." of "These are my lines." Nu is het zo dat we zelfs geen antwoord meer geven op vragen want "You know already what I am going to answer."  Met andere woorden: ik heb mijn soulmaatje gevonden.

Het zijn zalige momenten die we meemaken. Weet je, haar wil ik nooit meer kwijt. En gelukkig denkt zij er hetzelfde over. Alleen jammer dat ze vreest dat ik haar ooit beu ga raken. Zelfvertrouwen is niet echt haar sterkste punt. Maar dat leer ik haar nog wel.

Het is grappig te zien hoe ze elke morgen excuses probeert te verzinnen om een gesprek te kunnen starten. Zalig. Alleen 1 probleem: de collega's. Ze weten niet dat we zo close zijn en we willen vermijden dat ze gaan roddelen. Vandaar dat we onze conversaties via msn voeren. Want ik denk niet dat iemand als John het zou begrijpen als we plots urenlange gesprekken zouden voeren over iets zoals hekserij of reincarnatie...

12:31 Gepost door leentje in Eva | Permalink | Commentaren (0) | Tags: discussie, reincarnatie, hekserij, eva, collega |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.