21-10-06

Wat anderen denken

Ik wist dat er reaktie ging komen op wat ik over Eva en mij geschreven heb. Om eerlijk te zijn: dit is een van ons steeds terugkerende gespreksonderwerpen. Want geloof me, als we zelf amper weten wat er gebeurt, hoe kunnen buitenstaanders dan begrijpen wat er in ons omgaat? Ik heb geen ervaringspatronen die beantwoorden aan deze situatie en als ik anderen vertel wat we elkaar zeggen, dan worden we meteen in een psychiatrische instelling opgesloten.

Met andere woorden: we zijn er ons van bewust dat dit niet normaal is. Maar zolang het voor ons goed aanvoelt, gaan we er gewoon mee door. Anderen gaan dit nooit begrijpen.  Vandaar dat we geen nood hebben aan het advies van derden. Zolang we zelf maar beseffen dat dit goed, gek, verkeerd of slecht is. Dit is zo uniek, dat we weigeren er mee op te houden. Het enige waar ik rekening mee hou is wat Eva zelf en Lisbeth erover denken. Want ook met Lisbeth voer ik er ellenlange gesprekken over.

Schatje weet dat ik niet twee keer dezelfde fout zal maken en dat ze me honderd procent kan vertrouwen. Ik hou te veel van haar om haar pijn te doen en bovendien draait gans mijn leventje momenteel rond ons klein prutske. Dus, don't worry. Ik ben misschien wel gek, maar ik geef om wat me dierbaar is: Lisbeth en Tarja.

20:50 Gepost door leentje in Eva | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mening, eva, reaktie |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.