28-10-06

Huwelijk ma (2)

Gisteren was het zover: het huwelijk van mij ma. Om eerlijk te zijn: het liet me koud. Ik zat met mijn gedachten ver weg en hoopte snel te kunnen ontsnappen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het geweldig dat ma weer verder gaat met haar leven. Maar persoonlijk heb ik iets tegen feesten, huwelijken, verjaardagen en ander verplicht sociaal gedoe. Zoals Eva het ooit eens verwoord heeft: "Ik bepaal zelf wel met wie ik wegga en wie ik graag heb."

Goed, het was een korte ceremonie met daarna een etentje onder familie. Broers en zussen van ma en nonkeltje waarmee ik al lang geen contact meer heb. Met andere woorden, ik vond het doodsaai. Maar ja, het was voor een goed doel en als we ma daarmee gelukkig maken, waarom niet he?

Vandaag zit ik weer achter mijn computertje. Tijd om weer wat te werken. De introductie van de wintertijd betekent voor velen een uurtje extra slapen of feesten, voor mij is het hel. Uit veiligheidsoverwegingen worden alle computersystemen een voor een stilgezet. En dat betekent dat iedereen overuren doet. Goed voor de centjes, minder leuk voor schatje haar humeur.

Zie ook : Huwelijk ma

18:09 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek, huwelijk, ma |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.