05-04-07

Why don t you shoot me?

Ik heb een heleboel tijd en energie gestoken in Eva, mijn collegaatje. We konden prima met elkaar opschieten en vertelden elkaar alles. Met andere woorden: een echte hartsvriendin.

Alleen is het toen misgegaan. Ze ging me opeisen en dat werkte verstikkend. Het gevolg was een ontzettend aantal hevige ruzies die meestal eindigden met een huilpartij van een van ons beiden. Een paar keer ging het zo ver dat ik er letterlijk van moest kotsen en niet meer kon eten.

Maar elke keer werden we weer naar elkaar toegezogen. Het lijkt wel alsof we voor elkaar bestemd zijn. Elke keer beloven we: dit is de laatste keer, die ruzies hebben geen zin. We geven elkaar op zo n momenten een dikke knuffel en alles is weer vergeten...

Het is een paar weken goedgegaan en ja hoor... gisteren was het weer zover. "Je negeert me. Je praat meer met je collega's dan met mij..." De reakties van een onzekere meid.

Ik heb nu een punt bereikt waarop ik genoeg van haar heb. Het hoeft niet meer voor mij. Ze kan de boom in. Alleen vind ik het zo jammer want de gesprekken die wij hadden, die ga ik nooit met iemand anders kunnen voeren. En bovendien weet ik dat ze zich weer in een hoekje gaat terugtrekken en zich gaat afsluiten van de wereld rondom haar. Het is een introverte meid, die door haar collega's wordt buitengesloten... en dat vind ik jammer, want ze heeft een hart van goud.

Gerelateerde berichtjes
Meer over Eva
LCD soundsystem :  sound of silver

08:32 Gepost door leentje in Eva | Permalink | Commentaren (3) | Tags: eva, ruzie, collega, werk, lcd soundsystem |  Facebook |

Commentaren

Heel moeilijke keuze die je maakt . Nu ben je misschien boos, maar ga je ze kunnen laten stikken; je mist al iets .
Misschien een openlijk gesprek over deze problematiek, en dat ze hopelijk inziet dat ze baat heeft bij een minder aanklampend gedrag .
Het proberen waard denk ik .
Tenslotte heb je nu niets meer te verliezen, enkel winnen .

Gepost door: Siberx | 05-04-07

mens poep haar nu eindelijk!

Gepost door: barones | 09-04-07

jij (en blijkbaar ook die eva) hebben inderdaad gewoon een beter seksleven nodig, hoor...

Gepost door: bitsje | 19-05-07

De commentaren zijn gesloten.