22-05-07

making babies

De bomen zijn druk bezig met het maken van kindjes en daardoor loopt bibi er snifferig en met rode ogen rond. Hooikoorts noemen ze dat. :) Het doet me terugdenken aan de tijd dat ik studente was en ik tijdens de blok wanhopig achter mijn boeken zat. Ik kon dan braafjes mijn zyrtec slikken. Het gevolg was wel dat ik me doodmoe voelde en me dus niet meer kon concentreren. De andere optie was snotteren en kei-jeukende rode ogen. Ook nie echt de ideale omstandigheden om te blokken he. In ieder geval: ik overleef het elk jaar weer. En ieder jaar denk ik: ik ga naar de dokter andere pillen vragen. Maar nooit komt het er van. Ik ben geen type dat voor zoiets naar de arts rent. Mijn eigen fout, ik weet het...

10:11 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: dagboek, hooikoorts, blok, examen |  Facebook |

Commentaren

Zyrtec rulez nog steeds Ik heb dit en vorig jaar een paar nieuwe en zogenaamd betere anti-hooikoorts middelen uitgeprobeerd. En inderdaad ik wordt er minder moe van maar ze werken dan ook totaal niet. Trouwens Zyrtec valt wbt moeheid nog goed mee, vergeleken met het spul dat ik als kind moest slikken. Zolang ik bezig blijf heb ik er geen last van, pas als ga zitten rusten wordt in een klap moe. Innemen voor het slapen wil helpen.

Ik heb altijd ervaren dat het blokken inderdaad moeilijker ging maar de examens juist beter. Door de dag van het examen geen Zyrtec te nemen was ik veel alterter door de histamine en adrenaline. Alleen waren mijn mede-studenten waarschijnlijk niet zo blij met mijn gesnotter in de examenzaal.

De beste uitvinding tegen hooikoorts zijn de pollenfilters in de wagen.

Gepost door: Kees | 22-05-07

als hooikoorts je tart dan moet ik zeggen dat je niet alleen bent. IK heb er ook heel veel last van. Tof dat het lente is en dat de zomer nabij is, niet zo tof dat een mens dan moet afzien hé. Mooie boompjes, leuke plantjes. Ik denk dat ik nog nooit zo in tweestrijd stond. Doe ik het gras af? Doe ik het best niet af? GA ik even in de tuin werken en wil ik dan drie dagen last hebben of blijf ik binnen. Tja, die moeilijke keuzes in het leven hé, hahaah. Pilletjes, dokters. NEe, daar hou ik ook niet van maar soms is het nodig. Wat bij mij helpt is cirius. IS niet slaapverwekkend maar eerder wat oppepend. Misschien moet je dat ook eens vragen in de apotheek?

Gepost door: it is I - anja | 29-05-07

De commentaren zijn gesloten.