14-06-07

Sollicitatiegesprek nr 1 – Consulting firma in het Antwerpse

Het eerste gesprek was een lachertje. De enige echte vraag die me gesteld werd, was : „Wat drink je? Wijn, bier, of toch liever iets anders?“  Ik kreeg de kans niet om iets te zeggen, want de man tegenover me, die net een hele pizza had verorberd, was constant aan het woord. Hij vertelde enthousiast over de groei die zijn firma heeft doorgemaakt en zijn persoonlijke achtergrond die (naar hij zelf wist te vertellen) gelijkenissen vertoonde met die van mij. Uiteindelijk, na een half uurtje, klonk het: „Tijd voor een concreet voorstel.” 

 

De functie die hij me voorstelde klonk interessant. Het zou neerkomen op een soort people management. Contact houden met de verschillende werknemers die ergens in het Vlaamse land op project zitten. Luisteren naar hun ergernissen en oplossingen aanbrengen. Daarnaast ook samen met klanten evaluaties opstellen en samen met de account managers kijken naar opportuniteiten.

 

Het loon: niet onaardig en daarnaast een heel pakket, inclusief bedrijfswagen (want continue de baan op) en uitgebreide netto vergoeding.

 

Een uurtje later stond ik weer op straat, verbaasd omdat het allemaal zo makkelijk was gegaan. Of ik het ga nemen? Het klinkt interessant, maar ik had me zowieso voorgenomen tot eind deze maand te wachten eer ik een beslissing neem. Hopelijk blijft het bod zo lang geldig.

18:30 Gepost door leentje in Werk | Permalink | Commentaren (1) | Tags: werk, sollicitatie, gesprek |  Facebook |

Commentaren

het zijn zotten die werken leve het recht op luiheid.
ik ben zo lui dat ik zelfs vergeet om te gaan stempelen...

Gepost door: evol deflandre | 16-06-07

De commentaren zijn gesloten.