13-07-07

Ziekenhuis

Donderdag reed ik over de E313 richting Hasselt. Het was half vijf. Een heleboel truckers waren druk bezig met haasje over te spelen. Dit ondanks het inhaalverbod. Bovendien regende het en ook om die reden zouden ze normaal niet mogen inhalen. Maar daarmee rekening houden? vergeet het maar, ze zouden 5 minuten later op bestemming aankomen en dat is onaanvaardbaar he. Ik ergerde me dood. Vroeger had ik ze letterlijk van de baan gereden, nu heb ik me kalm gehouden. De nieuwe Leen is een lief vrouwtje geworden.

Reden van dat tochtje richting Limburg: nonkeltje, mijn stiefvader, ligt in het ziekenhuis. Hij heeft een lichte beroerte gehad. Volgens de dokter was het niks om ons zorgen over te maken. We zijn wel enorm geschrokken. Het leek heel even of de geschiedenis zich herhaalde. Ik zou het niet overleven als hij net als pa moest zijn doodgegaan.

10:45 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: ziekenhuis, beroerte, nonkel, inhaalverbod |  Facebook |

Commentaren

Amai amai Hello aan mijn idool:)

Gij zijt de super blogster op de dagboeken afdeling, ik heb er bewondering voor. Maar is best logisch, want wat je verteld is echt wel interessant om lezen. Vind het erg van je stiefvader, een geluk dat het niet te ernstig was, maar ik kan je schrikken goed begrijpen. Het is idd heel irritant wanneer vrachtwagens aan het voorbijsteken zijn, maar op één manier begrijp ik ze wel. Ze staan onder enorme druk, want vijf minuten telaat kan in sommige sectoren veel geld kosten, maar dat geeft ze nog niet het recht om de held uit te hangen in de regen. Levensgevaarlijk!!

Fijn dagje toegewenst!

Greetzzz...

Gepost door: Marnick | 13-07-07

De commentaren zijn gesloten.