07-08-07

Hoi, wil je onze borsten eens keuren?

Wij zijn twee mailvriendinnen (29 en 28 jaar) die wel eens een truth or dare spelen.

Geïnspireerd door de zomer zijn deze keer onze… borsten onderwerp van het spel.

We daagden elkaar uit om een foto van onze blote borsten te sturen naar een vrouw die we niet kennen. Wie het durft, wint en mag een nieuwe uitdaging voor de ander bedenken…

We vonden je adres willekeurig (door de zoektermen 'truth or dare' in te googlen) en kozen jou als onze ‘anonieme’ medewerker.

Wij gaven elkaar 24 uur tijd om de opdracht en onze foto aan jou door te sturen.

Als we het alle twee durven en je dus twee mailtjes ontvangt, dan mag jij de winnaar aanduiden. Die met de mooiste borsten… Wij zijn alle twee nogal zeker van onszelf en denken dat we de grootste en stevigste borsten en de leukste tepels hebben… Maar jij mag ze voor ons beoordelen!

 

Mijn mond viel even open toen ik bovenstaande mail las, maar als de beide dames gekeurd willen worden, wie ben ik om hen het plezier te ontzeggen? Uit de twee inzendingen heb ik een winnares gekozen, maar blijkbaar heb ik daarmee een hele "truth or dare" kettingreactie op gang gebracht. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Om privacy redenen zal ik hier trouwens geen foto posten...

15:48 Gepost door leentje in Truth or dare | Permalink | Commentaren (4) | Tags: spelletje, truth or dare, borsten, topless |  Facebook |

Commentaren

Of is een hackers-way-in Pas maar op... in mijn hetero-puberjaren heb ik ooit nog een ontdeugende foto gekregen op mijn naam maar zogezegd voor een andere Frederik... Ik had vriendelijk geantwoord en voor ik het wist had die mijn pc binnengedrongen en vanalles van privémateriaal doorgestuurd!

Gepost door: Fré | 07-08-07

Ja man,

komaan seg wat voor dwaze mensen zijn! Niet op ingaan want het kunnen hackers zijn !!
Maak er nog een fijne avond van
Groetjes

Gepost door: Fairytaleboy | 08-08-07

En ik heb een neus als een pompoen, ook eens doorsturen? :-)

Gepost door: roy | 11-08-07

Borsten keuren Wel leuk... Wil me best eens meten met deze twee zelfzekere dames. De post is nu toch verjaard... Misschien toch eens de foto's plaatsen, kunnen wij ook eens genieten en vergelijken!

Gepost door: Lize | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.