20-08-07

Babysit

Het voorbije verlengde weekend was super. Geen Pukkelpop dit keer, en ergens knaagde het wel. Als je al die jaren gewoon bent te gaan, dan voelt het raar om het allemaal via de radio te moeten meemaken. Het programma stond me niet echt aan:  de 'smashing pumpkins' en 'Iggy pop' zijn niet echt toppers die ik wil meemaken. De 'Kaiser chiefs' zijn na hun passage op Werchter afgezaagd en de laatste cd van 'Tool' heb ik nooit volledig kunnen aanhoren. Misschien een verkeerde inschatting, want uiteindelijk draait Pukkelpop om de mindere bands. 'Kate nash', die had ik willen zien, maar ja...

Goed, we zijn woensdag naar Limburg afgezakt. Ma is en blijft de ideale babysit. Eigenlijk voel ik me er niet altijd even goed bij. Het droppen van ons kindje is een gemakkelijkheidsoplossing, maar daartegenover staat onze herwonnen vrijheid EN het feit dat ma zelf er enorm van geniet. Nu al zegt ze 'ik zie haar zo weinig'. Nonkeltje durft wel eens te mokkeren. 'Eigenlijk wou ik zelf wel eens ergens naartoe rijden'.

Het is een keitoffe driedaagse geworden. Woensdag zijn we met de fiets richting Bokrijk en omliggend natuurschoon getrokken. Best vermoeiend. Ik moet toegeven: mijn fysiek was ooit een stuk beter. Ik voel me oud en die extra kilootjes zouden er beter ook af gaan, maar ja... Onderweg een heleboel gekeuveld, het leek wel alsof we elkaar al een jaar niet meer gezien hadden en we een heleboel moesten bijpraten.

Donderdag gaan shoppen in Maastricht. Het was een eeuwigheid geleden en oh, wat was alles zo veel veranderd. Voor wie het stadje niet kent: het is het ultieme winkelparadijs. Smalle gezellige en verkeersvrije winkelstraatjes en een heleboel cafeetjes om eventjes uit te rusten. Winkels die er om smeken om leeggekocht te worden: mijn favoriet = de bijenkorf. 

Ondanks het mindere weer een barbecuetje s avonds met een heleboel wijn. Zaaaalig!

En vrijdag zijn we met ons vijfjes richting ardennen getrokken: Durbuy. Alleen is het met een klein prutske moeilijk rondlopen. Vooral als ze haar keel openzet en iedereen je zit aan te staren met een blik van "doe er iets aan, het stoort me".  Het leven van een mama kan best hard zijn. :)

17:29 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: winkelen, maastricht, pukkelpop, durbuy, update |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.