26-08-08

Het kind dat...

enfantAls kind droomde de beeldhouwer al van het circus, een vreemd universum vol wonderlijke personages. En hij maakte ze zijn leven lang: kwetsbare figuurtjes uit twijgjes en takjes gevonden in het bos. De circussterren uit zijn dromen reisden steeds met hem mee. In een klein blauw circustentje nemen we je mee op deze verrassende trip. Acrobaten reiken naar onbereikbare hoogten, een koorddanseres schuift voorzichtig naar het andere eind van de tent. Een zangeres zingt de poppenspeler toe. Een bonte parade van beelden en visioenen in de circuspiste.

Zaterdag nog maar een keertje afgezakt naar Antwerpen. Dit keer zijn we naar "het kind dat..." gaan kijken, een soort circusvoorstelling. In tegenstelling tot "cheaper poorer" ging het hier om een voorstelling die tot in de details was ingekleurd. Waar ik enorm van genoten heb: de oude man (nvdr: een pop, zie foto) die tussen het acrobatenwerk door zorgde voor plezante momenten. Qua moeilijkheidsgraad niet echt een hoogstaande vertoning, maar daar ging het hier niet om.

Ook nu weer na de voorstelling blijven plakken voor een hapje, maar daarover later meer. JAAAA, ik weet het: mijn dieet. zucht.

De commentaren zijn gesloten.