02-10-08

Bouw-Stress + Fortis aandeel

De verbouwingen bezorgen ons een heleboel stress. Al dat stof en de opkuis elke avond eist zijn tol. Lisbeth loopt er bij als een zombie, een glimlach kan er slechts sporadisch af. Ons prutske wordt hele dagen uit haar slaap gehouden en huilt meer dan vroeger...

Maar he... t Gaat mooi worden en dat is al wat telt, niet? Trouwens, hadden we geen beter moment kunnen uitkiezen om een groot deel van onze spaarcenten uit te geven? Binnenkort is ons geld toch niks meer waard.

De helft van mijn "pensioengeld", heb ik eveneens uitgegeven... Ik heb er Fortis aandelen mee gekocht (aan 5,2 eur het stuk). Als ze volgend jaar weer 15 eur kosten, dan verkoop ik ze en ben ik weer rijk... Hoop ik toch... In ieder geval betrof het geld dat ik niet direct nodig had en heb ik nog heel wat jaartjes te gaan voor ik aan rusten kan denken.

13:03 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (7) | Tags: dagboek, bouw, verbouwing, fortis |  Facebook |

Commentaren

Mooi weer Ja het ziet er allemaal niet zo rooskleurig uit hé...Maar denk aan de positieve dingen..Heu van dat mooi weer is dat echt??Fijne donderdag nog!

Gepost door: De Astroloog | 02-10-08

Van verbouwingsstress kunnen we zo onderhand al wel meespreken. We zitten er hier volop in. Maar hoeveel stof je ook wegveegt en opeet, je moet altijd denken aan het resultaat en dat geeft je dan weer moed om alles aan te kunnen !

Gepost door: Mamapippa | 02-10-08

Ge moet ook Dexia aandelen kopen, en KBC's Gij zijt tenminste een verstandig wijfke. Goed zo. Ik ben trots op u.

Gepost door: GDB | 03-10-08

cd&v de schuld???? Komaan, dat geloof je toch zelf niet.

We hebben jaren een rood liberale regering gehad en die hebben het naar de kloten geholpen.

De Yves heeft tenminste de guts op de splitsing HBV te eisen. Dat is tenminste guts hebben.

En over de bekwaamheid van Kris Peeters valt niet te twijfelen. Elke journalist is daar van overtuigd.

Gepost door: pete | 05-10-08

de decker

zo'n bullebak en demagoog.

EN daar dan toch intrappen.
Ik had je intellect toch wat hoger ingeschat....

Als je deze populist niet doorhebt... Politiek wordt niet bedreven met wat populaire uitspraken.

we leven in een van de rijkste landen ter wereld en nog zoveel gezaag en ongenoegen.

Wij hebben inderdaad te klagen. Foei foei foei.

Gepost door: pete | 05-10-08

Verstandig? Volgens mij kan je nu beter met niet zo veel geld op korte termijn speculeren op de overdreven reacties van de mensen.
Ik heb maandag om 17:00 voor een kleiner bedrag Fortis gekocht en die donderdag alweer verpatst. Zo'n €300,- winst. Heel makkelijk en goedkoop tegenwoordig via het internet.
Voor echt te beleggen zou ik nog enige maanden wachten. Kijk maar naar afgelopen weekend.

Gepost door: Kees | 06-10-08

ai ... ai ....ai t'ja we zijn enkele maandjes verder , en uw fortis aandelen hebben blijkbaar niet veel opgebracht , maar huil niet , ik heb er ook gekocht aan 5.5 euro en verkocht aan 1.6 , dus ja , t'doet pijn maar t'is maar geld . leef gelukkig en gezond en derest is toch vergankelijk.

Gepost door: philip | 22-05-09

De commentaren zijn gesloten.