29-10-08

Leen de bouwer

Laten we het voor een keertje niet over mijn aandelen hebben. De verbouwing? hoor ik sommigen onder jullie al vragen. Wel, die verlopen redelijk traag. Maar liever traag en goed, dan snel en half werk.

Momenteel ligt alle electriciteit er, zijn alle muren afgebroken en weer opgebouwd, is de duplex afgewerkt en wachten we vol ongeduld op de nieuwe badkamer (die zou volgende week komen). Volgend weekend gaan we onze nieuwe slaapkamer bestellen. Nu nog vloerbekleding, nieuwe verwarming en alles verven en klaar is Leen. Eindelijk!

De katten vinden al dit lawaai niet echt prettig. Ons poezewoefjes zijn schuwe diertjes geworden die bij het minste geluid wegspurten en zich op de meest ondenkbare plaatsen verbergen. Ons tijgertje moet door al die stress regelmatig kotsen en ook haar haartjes zien er maar dof uit.

Ook Lisbeth heeft betere momenten gekend. Ze loopt constant met kuisuitrusting rond en is al de hinder meer dan beu. Ik kan haar geen ongelijk geven.

Maar he, laten we toch nog positief afsluiten: over enkele weken is alles achter de rug en kunnen we genieten van een warm bubbelbadje of gezellig een boekje lezen in onze nieuwe bibliotheek...

14:38 Gepost door leentje in Verbouwingen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek, badkamer, verbouwing |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.