17-11-08

Tijd voor... een stokje

EstafetteEen tijdje terug kreeg ik een stokje van Isa. Nu pas de tijd gevonden om er op in te gaan. Here we go!

De spelregels:
Zet de spelregels op je blog, link degene die je getagd heeft, vertel over zes kwinkslagen (leuke weetjes) van jezelf, tag zes andere bloggers en laat een comment achter bij de zes bloggers die je hebt getagd.  Dit klinkt easy, maar dat is het niet ... (dat laatste ga ik niet doen, het stokje is al de hele wereld rondgegaan en dus is 6 andere blogs vinden een onbegonnen werk)

- Ik haat wachten. Of het nu in de supermarkt aan de kassa is, in een file of gewoon op vrienden voor een avondje stappen. Op zo'n momenten heb ik een pest-humeur.
- Hoewel ik het zelf vervelend vind om te wachten op anderen, ben ik zelf ALTIJD te laat (gemiddeld een kwartier). Het is zelfs zo erg, dat veel mensen opzettelijk een vroeger uur zeggen voor een afspraak, zodat ze er zeker van zijn dat ik er op tijd ben.
- Zomaar een dagje vrijaf nemen doe ik bijna nooit. Meestal heb ik het gevoel dat ik op zo'n dag niks gepresteerd heb en dat die dag eigenlijk een verloren dag is. Nu ons prutske er is, verandert dit, want er is niks leukers dan samen op stap te gaan.
- Dat ons huis er slordig en vuil zou bij liggen, dat kan me geen ene moer schelen. Maar een vuile auto, daar gruwel ik van.
- De beste manier om in slaap te raken is met mijn mp3 spelertje op. Geen slaapliedjes op zo'n moment maar wel heavy metal en liefst zo luid mogelijk.
- Ik heb nogal de gewoonte om te zeggen wat ik denk. Diplomatisch zijn, is er bij mij niet bij (een erfenis van mijn hollandse periode) en daar kan niet iedereen tegen.

12:43 Gepost door leentje in Bedenkingen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: stokje, isa |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.