10-12-08

Shop till you drop

Vorige week zijn we er met ons drietjes op uitgetrokken voor een weekje Londen. Het was de eerste keer dat we ons kleine meisje hebben meegesleurd en al bij al viel het vrij goed mee. Ik mag trots zeggen dat we een voorbeeldig kindje hebben: leergierig, geduldig en vrolijk. Al moet ik zeggen dat we het rustig aan hebben gedaan. Geen gespurt van museum naar museum, geen overvolle agenda's en heel wat afwisseling. Je moet constant met haar bezig zijn, maar je krijgt een heleboel in ruil.

Rustig rondwandelen in een museum lijkt misschien saai voor een kind en ik zie het zo voor me: een groot aantal huilpartijen of een boel gezaag. Niks van dit alles als je voor wat afleiding zorgt ! Maak er een spelletje van: toen haar een schilderij uit de brochure en laat haar het prentje zoeken. Vraag haar naar wat ze het mooist vindt en vraag haar waarom. Het resultaat is soms verbluffend. Laat haar een bepaalde scene immiteren... Zelden zoveel gelachen !!!

Wat ook fun was (voor mij toch): het vele winkelen. De hele Oxford-street zijn we afgegaan. Winkels als Top Shop hebben we leeggekocht en geloof me: het was helemaal niet duur. Het pond staat historisch laag en de britse overheid heeft de BTW verlaagd als strijd tegen de crisis (Leterme kan er nog iets van leren). Voeg daarbij nog eens de persoonlijke shopping assistent die je kan inhuren en je voelt je meteen een heuse superster. Het resultaat: een extra koffer vol kleren. Foei foei foei, mijn "hele" maandloon er doorgejaagd.

13:16 Gepost door leentje in reizen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: london, londen, citytrip |  Facebook |

Commentaren

Shopping assistant Hoi hoi,
Kan je mij zeggen waar ik info kan vinden over die shopping assistant?
Ik zou graag gaan shoppen in Londen, en zo een hulp lijkt me fantastisch!!

Gepost door: Rooiheks | 11-12-08

Shop in London Heb ook al in London geshopt.

Gepost door: Sara | 11-12-08

De commentaren zijn gesloten.