09-02-09

Madonna, tickets

Wie me kent, weet dat ik geen beste vriendjes ben met goformusic. En dat zal na zaterdag zeker niet veranderen. God, wat een moeite heb ik wel niet moeten doen om een paar tickets voor Madonna vast te krijgen !

Zaterdagochtend zijn we speciaal vroeg opgestaan. De hele Metallica-sage indachtig (toen startte de verkoop een uur te vroeg en waren alle kaarten om negen uur uitverkocht), stuurdde ik al rond half negen een smsje. MAD 6 naar 3060. Even later kreeg ik bericht terug: "uw aanvraag is in behandeling". Ik kon met een gerust gemoed weer in mijn bed kruipen. Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou gaan.

Rond twaalf uur kwam de ontnuchtering: Een nieuw bericht van goformusic. "Aantal toegelaten tickets overschreden, probeer op te splitsen." Een luide vloek later (iedereen mocht toch 6 tickets bestellen, niet?), probeerde ik een nieuwe sms te versturen. Zonder al te veel succes.

Dan maar inloggen en via internet proberen: servers plat. Een typisch goformusic scenario. Uiteindelijk is het me rond zeven uur 's avonds toch gelukt: per telefoon. God... Al die moeite en dat voor een zangeres die me totaal niet kan boeien. 't Is maar dat Lisbeth zo'n enorme fan is... Voor haar heb ik veel over.

Die hele verkoop heeft me enorm gedegouteerd en waarschijnlijk heel wat geld gekost (al die sms- en telefoonkosten)... Vandaar mijn conclusie: Goformusic, go to hell !!! Dezelfde boodschap heb ik voor de vele (nederlandse) sites die hun tickets nu al aan woekerprijzen aan de man proberen te brengen. Neh !!!

12:58 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: tickets, madonna, goformusic |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.