16-07-08

Boobs for Belgium

belgiumOf blote borsten België gaan redden, dat weet ik niet. Maar sommigen gaan wel heel ver in het tonen van  hun liefde voor het vaderland (klik hier - enkel als je 18 of meer bent).

Persoonlijk vind ik het initiatief maar crap, niet omdat ik tegen bloot ben, maar wel omdat ik in het hoekje van vlaamsgezinden thuishoor.

Vandaar mijn belofte: als ooit iemand een website opent met als titel "boobs for flanders", dan zal ik - als een van de eersten - een foto opsturen...

13:04 Gepost door leentje in Web | Permalink | Commentaren (2) | Tags: link, belgium, crisis, site, boobs, vlaanderen, boobs for belgium |  Facebook |

07-03-07

Second life - De atoombom

secondlife1Second life... Ik zal het nooit begrijpen. Mensen die zich willen amuseren in een virtuele wereld. Een wereld die een weerslag is van de real life. Goed, je kan je eigen figuurtje ontwerpen, bouwgronden kopen en huisjes bouwen... En voor de perverten onder ons: virtueel sex hebben. En het rare is: je moet er nog voor betalen. Dit keer geen virtueel geld, maar echte centjes!

Om eerlijk te zijn, snap ik het allemaal niet zo. Het echte leven is voor mij een stuk interessanter. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om mijn vrije tijd op te offeren aan iets virtueels.

En het wordt nog gekker: een groepering die ontevreden is met de gang van zaken, heeft een heus bevrijdingsleger opgericht. De secondlife liberation army. Hun website vind je trouwens hier. Als echte terroristen vermoorden ze virtuele mensen die in een shop inkopen doen en om het nog gekker te maken: vorige week zijn er twee atoombommen ontploft. Gosh, het wordt ineens een stuk interessanter. LOL.

Het bijhorende krantenartikel

Second Life is opgeschrikt door meerdere bomaanslagen op virtuele kledingwinkels. Het Second Life Liberation Army (SLLA), dat de aanslagen heeft opgeëist, wil burgerrechten voor de inwoners van de virtuele wereld.

Het SLLA wil de ‘virtuele burgerrechten’ realiseren door Linden Labs, het bedrijf achter Second Life, te dwingen om aandelen uit te geven. Zo kunnen de deelnemers, die avatars heten, zich inkopen bij het ‘autoritair opererende’ bedrijf en invloed uitoefenen op de koers van hun geliefde wereld. Het SLLA zegt normale avatars met rust te laten en heeft zelfs een handvest opgesteld. Het richt zich in haar acties volledig op bedrijven die in Second Life actief zijn. Bij de laatste aanslagen werden een filiaal van Reebok en American Apparel getroffen.

Neergeschoten

American Apparel was al eerder doelwit toen potentiële klanten werden neergeschoten terwijl ze een virtuele spijkerbroek probeerden te kopen. De slachtoffers verdwenen daardoor uit de omgeving van de winkel. De programmeurs wisten de code die dit mogelijk maakte binnen enkele uren onklaar te maken.

( bron : computertaal.nl )

17:30 Gepost door leentje in Web | Permalink | Commentaren (3) | Tags: second life, web, internet, aanslag, atoombom |  Facebook |